Libnet.ro
UNICEF

21:30

IMAGINI SOCANTE: Un pacient a provocat un incendiu, trei persoane au murit intr-un spital din capitala Albaniei (VIDEO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE: Un pacient a provocat un incendiu, trei persoane au murit intr-un spital din capitala Albaniei (VIDEO)

Un barbat a provocat in mod intentionat o explozie si un incendiu intr-un spital din capitala Albaniei in urma unei dispute care a avut loc in institutia medicala, informeaza RT. com. Cel. continuă pe B1

Trei persoane misterioase au fost fotografiate pe plaja privata a presedintelui Iohannis de la Neptun, in timp ce acesta era in CSAT (FOTO, VIDEO)

Cea mai bine pazita plaja din Romania, plaja privata a presedintelui tarii, a fost invadata de trei persoane! in timp ce seful statului prezenta concluziile summitului de la Varsova in cadrul.

Trei persoane, arestate pentru 30 de zile in dosarul miliardelor rusesti spalate printr-o banca din Moldova

Judecatoria Buiucani a decis arestarea preventiva, pentru 30 de zile, a unui fost vicepresedinte al bancii comerciale Moldindcombank, a contabilei institutiei si a unui om de afaceri. Cele trei persoane sunt invinuite de procurori in dosarul miliardelor rusesti spalate prin intermediul unei banci din Republica Moldova.

Imagini socante intr-un safari din China! Mai multi tigri au ucis o femeie si au ranit grav o alta (VIDEO)

O femeie a murit, iar o alta a fost grav ranita, dupa ce au fost atacate de mai multi tigri, intr-un safari din apropiere de Beijing, potrivit CCTV, preluat de Agerpres. Cele doua femei faceau parte.

VIDEO Imagini socante. Adolescenti inchisi in celule si tratati cu gaze lacrimogene, intr-un centru de detentie pentru minori din Australia

Fotografii si inregistrari video socante, ce prezinta mai multi adolescenti carora le-au fost puse cagule pe cap, au fost legati de scaune si au fost tratati cu gaze lacrimogene intr-un centru de detentie pentru minori din provincia australiana Teritoriul de Nord, au ingrozit lumea. Premierul australian Malcolm Turnbull a ordonat deschiderea unei anchete.

VIDEO Imagini socante cu minori tratati ca la Abu Ghraib in Australia. Premierul a spus ca este profund ingrozit si a cerut o ancheta

Premierul australian a cerut o ancheta dupa aparitia unor imagini cu minori in detentie ce au fost abuzati, legati si li s-a pus cagula intr-o maniera asemanata cu cea folosita la Abu Ghraib si Guantanamo Bay, scrie The Guardian.

Imagini socante in Chicago in timpul unei furtuni! Un tren a sarit de pe sine intr-o avalansa de scantei uriase (VIDEO)

Imagini apocaliptice in Chicago in timpul unei furtuni. O femeie aflata intr-o masina a reusit sa filmeze momentul in care un tren sare de pe sine intr-o avalansa de scantei ur.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )