Libnet.ro
UNICEF

19:30

Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria

Antena3 Antena3,
Imagini SOCANTE cu victimele atacurilor cu arme chimice din Siria

Publicatia britanica Daily Mail a prezentat, intr-un articol despre ororile din Siria, imagini cu victimele atacurilor cu arme chimice. VEDETI AICI IMAGINILE IMPRESIONANTE Rivalii regimului lui Bashar al-Assad spun. continuă pe Antena3

ONU va initia o ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice din Siria.

Echipa de experti a ONU va incepe luni ancheta in cazul presupusului atac cu arme chimice de la Damasc, transmite Mediafax. Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice. Astazi, la Damasc, a fost incheiat un acord intre Guvernul sirian si Natiunile Unite, in timpul vizitei Inaltului reprezentant ONU pentru Dezarmare, Angela Kane; acordul va permite echipei de .

ONU a primit aprobarea sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Organizatiei Natiunilor Unite ONU) in zona Damascului, unde exista suspiciuni potrivit carora ar fi avut loc un atac cu arme chimice, informeaza AFP.

ONU a primit unda verde sa investigheze presupusul atac cu arme chimice din Siria

Regimul Bashar Al-Assad a autorizat o ancheta a unei echipe a Natiunilor Unite in zona de la periferia Damascului unde exista suspiciuni ca a avut loc un atac cu arme chimice, relateaza AFP, conform.

Hague: Este posibil un raspuns la folosirea de arme chimice in Siria fara un consens in Consiliul de Securitate. Rusia: S-ar incalca dreptul international

Ministrul britanic de Externe, William Hague, a apreciat luni ca este posibil sa se raspunda la utilizarea de arme chimice in Siria fara o unitate completa in Consiliul de Securitate al ONU,.

Experti ONU, anchetand o eventuala folosire de arme chimice in Siria, vizati de lunetisti

Expertii insarcinati de ONU sa ancheteze o eventuala folosire de arme chimice in Siria au fost tinta unor lunetisti ascunsi neidentificati, luni, ceea ce i-a obligat sa isi suspende misiunea langa.

John Kerry sustine ca AU FOST folosite arme chimice in Siria.

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat luni ca in Siria au fost folosite arme chimice, saptamana trecuta, considerand ca aceasta este o indecenta morala pentru care responsabilii trebuie sa raspunda, transmite Mediafax. Arme chimice au fost folosite in Siria, a declarat Kerry presei, intr-o interventie la Washington, este de necontestat. Ceea ce am vazut saptamana trecuta in Siria socheaza constiinta mondiala. Aceasta sfideaza orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al .

INFOGRAFIE Conflictul dinSiria reaprindeRazboiul Rece. Istoria atacurilor cu arme chimice

Siria se afla mai aproape ca niciodata de o posibila interventiemilitara din exterior, dupa presupusul atac chimic de la Damasc.

VIDEO John Kerry confirma ca in Siria au fost utilizate arme chimice: Este de necontestat. Cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor

In Siria au fost utilizate arme chimice, este de necontestat, a confirmat luni secretarul de stat american John Kerry, adaugand ca cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor, potrivit AFP. Folosirea armelor chimice este un act indecent din punct de vedere moral, a mai spus seful diplomatiei americane. Toate natiunile trebuie sa se ridice in picioare si sa trateze cu responsabilitate atacul cu arme chimice din Siria, a adaugat oficialul american. O decizie a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la o eventuala interventie in Siria este asteptata miercuri.

Subiectele weekend-ului in lume: Siria autorizeaza ancheta ONU in privinta atacului cu arme chimice/ SUA si Marea Britanie sunt aproape de pregatirea unei interventii in Siria/ Procesul fostului lider chinez Bo Xilai a inceput

Atacurile cu arme chimice din Siria au reprezentant principalul subiect in presa internationala de la acest sfarsit de saptamana. Secretarul american al Apararii a declarat ca Pentagonul Pentagonul este pregatit sa puna in aplicare o interventie militara in Siria, daca presedintele Barack Obama va ordona acest lucru. Intre timp, regimul sirian, care a negat vehement aceste acuzatii, a permis ONU desfasurarea unei anchete a expertilor sai, care a va incepe luni. Vezi in text principalele subiecte in presa internationala.

Siria avertizeaza ca teroristii vor lovi Europa cu arme chimice

Adjunctul ministrului sirian de Externe a declarat, miercuri, ca Statele Unite, Marea Britanie si Franta au ajutat teoristii sa foloseasca arme chimice in Siria si ca aceleasi grupuri le vor folosi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )