Libnet.ro
UNICEF

06:00

imparatul Romilor, Iulian Radulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace

Adevărul Adevărul,
imparatul Romilor, Iulian Radulescu, la spital din cauza unor probleme cardiace

Autointitulatul imparat al romilor, Iulian Radulescu, a ajuns la spital din cauza unor probleme cardiace. Apropiatii sai sustin insa ca starea sa nu este grava. continuă pe Adevărul

Peste 5.600 de domenii .ro au fost compromise din cauza unor atacuri in primul semestru, arata un raport CERT-RO

Peste 5. 600 de domenii . ro, adica mai putin de 1% din total, au fost compromise de atacuri informatice in primul semestru al acestui an, arata un raport al Centrului National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica. Peste 12,5% din plaja de IP-uri alocata Romaniei este infectata cu diverse variante de malware, majoritatea alertelor de tip botnet vizand utilizatori de tip rezidential, se mai precizeaza in raport.

imparatul romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, internat LA SPITAL

Imparatul romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, a ajuns, duminica, cu o ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat o stare de rau cauzata de p.

imparatul Iulian al romilor, internat in spital: Nu este in stare grava (VIDEO)

Imparatul romilor, Iulian, a fost internat, duminica, intr-un spital din Timisoara, relateaza B1 TV. Potrivit lui Dan Stanescu, regele romilor ortodocsi, starea imparatului Iulian nu este grava. imparatul n.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )