Libnet.ro
UNICEF

08:00

inalti reprezentanti ai comunitatii musulmane condamna actiunile Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
inalti reprezentanti ai comunitatii musulmane condamna actiunile Statului Islamic

Doi inalti reprezentanti ai comunitatii musulmane din Franta au condamnat azi viguros decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de jihadistii din Statul Islamic SI), oameni pe care ii considera teroristi care intreprind actiuni contrare invataturilor islamului, potrivit Le Figaro. continuă pe Adevărul

Teroristii Statului Islamic au executat peste 500 de persoane in Irak

Teroristii Statului Islamic au executat peste 500 de persoane in Irak de la inceputul ofensivei pe care au lansat-o in aceasta tara in luna iunie, a anuntat organizatia Human Rights Watch HRW).

UE, hotarata sa lupte impotriva Statului Islamic dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist.

UE anunta ca va sustine lupta impotriva Statului Islamic

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, relateaza Mediafax.

ONU va trimite o misiune sa investigheze crimele Statului Islamic

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a condamnat, astazi, atrocitatile comise in Irak de jihadistii Statului Islamic SI) si a decis sa trimita o misiune acolo, formata din 11 anchetatori, sa stranga dovezi in acest sens, transmite presa straina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )