Libnet.ro
UNICEF

08:00

Teroristii Statului Islamic au executat peste 500 de persoane in Irak

România Liberă România Liberă,
Teroristii Statului Islamic au executat peste 500 de persoane in Irak

Teroristii Statului Islamic au executat peste 500 de persoane in Irak de la inceputul ofensivei pe care au lansat-o in aceasta tara in luna iunie, a anuntat organizatia Human Rights Watch HRW). continuă pe România Liberă

ONG: Statul Islamic a executat in total peste 500 de prizonieri in Irak

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au executat peste 500 de prizonieri in Irak, de la inceputul ofensivei fulgeratoare pe care au lansat-o in aceasta tara in iunie, a anuntat, miercuri, Human Rights.

Macel facut de SI: Am OMORAT peste 500 de prizonieri. Fotografiile socante, publicate pe internet

Jihadistii din cadrul gruparii ultraradicale Statul Islamic SI) au executat peste 500 de prizonieri in Irak, de la inceputul ofensivei fulgeratoare pe care au lansat-o in aceasta tara in iunie, a anuntat, .

ONU va trimite o misiune sa investigheze crimele Statului Islamic

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului a condamnat, astazi, atrocitatile comise in Irak de jihadistii Statului Islamic SI) si a decis sa trimita o misiune acolo, formata din 11 anchetatori, sa stranga dovezi in acest sens, transmite presa straina.

Politistii locali din Targu-Jiu sunt datori cu peste 500.000 de lei statului. Vezi aici de ce

Politistii locali din Targu-Jiu sunt datori cu peste 500. 000 de lei statului dupa ce au incasat ilegal cota de hrana. Descoperirea a fost facuta de Curtea de Conturi. Acum, politistii sunt nevoiti sa.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

UE, hotarata sa lupte impotriva Statului Islamic dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist.

UE anunta ca va sustine lupta impotriva Statului Islamic

Uniunea Europeana s-a declarat miercuri angajata mai mult ca oricand in sustinerea eforturilor internationale de lupta impotriva Statului islamic SI), dupa decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, relateaza Mediafax.

ONU: Peste 500.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei

Conform acestui bilant actualizat, pe langa cele 240. 000 de persoane care s-au mutat in alte locuri din Ucraina, alte 260. 000 de persoane au cerut azil sau statut de refugiat in Rusia, potrivit autoritatilor ruse, a declarat purtatorul de cuvant al UNHCR Adrian Edwards.

inalti reprezentanti ai comunitatii musulmane condamna actiunile Statului Islamic

Doi inalti reprezentanti ai comunitatii musulmane din Franta au condamnat azi viguros decapitarea celui de-al doilea jurnalist american, Steven Sotloff, revendicata de jihadistii din Statul Islamic SI), oameni pe care ii considera teroristi care intreprind actiuni contrare invataturilor islamului, potrivit Le Figaro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2537 seconds )