Libnet.ro
UNICEF

12:00

inca un barbat a fost gasit mort dupa ce a fost luat de viitura, in judetul Arges

B1 B1,
inca un barbat a fost gasit mort dupa ce a fost luat de viitura, in judetul Arges

Barbatul din comuna argeseana Merisani, disparut in 29 iulie, in timpul inundatiilor din judetul Arges, a fost gasit mort, sambata dupa-amiaza, in raul Arges, transmite Mediafax. Politistii au fost. continuă pe B1

Valcea: Batranul din Stroesti disparut marti dupa ce ar fi fost luat de viitura a fost gasit mort

Batranul de 71 de ani din localitatea valceana Stroesti, dat disparut marti dimineata si despre care se presupunea ca a fost luat de o viitura, a fost gasit mort, joi dimineata. Trupul sau.

Barbatul din comuna Merisani luat de o viitura, gasit mort in raul Arges

Barbatul din comuna argeseana Merisani, disparut in 29 iulie, in timpul inundatiilor din judetul Arges, a fost gasit mort, sambata dupa-amiaza, in raul Arges, fiind a doua persoana din Arges decedata dupa ce a fost luata de viituri, transmite Mediafax.

Tragedie la Mamaia. Un barbat din Bucuresti si fetita sa de 5 ani s-au inecat.Corpul copilului nu a fost gasit

Un barbat din Bucuresti si fetita de 5 ani s-au inecat miercuri, la Mamaia, dupa ce copilul ar fi gasit dintr-o barcuta gonflabila. Corpul copilului nu a fost gasit pana la acest moment, informeaza Mediafax.

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane

Cadavrul unui adolescent a fost gasit in trenul de aterizare al unui avion cargo al armatei americane, dupa ce aparatul de zbor a aterizat in Germania in acest weekend, a anuntat marti Pentagonul, citat de.

Valcea: A fost gasit trupul celui de-al doilea barbat luat de viitura

Politistii valceni au gasit si cadavrul celui de-al doilea barbat din judet, dat disparut in timpul inundatiilor produse zilele trecute, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Valcea, Alina Teodorescu, citat de Agerpres.

Cum si-a gasit telefonul dupa ce l-a pus seara la incarcat. Puteam sa mor, fara sa imi dau seama

O adolescenta de 13 ani din Texas a trait un adevarat soc, dupa ce si-a gasit smartphone-ul facut scrum. Aceasta il pusese la incarcat, cu o seara inainte, iar dimineata, cand s-a trezit, a gasit.

Datoriile catre APIA l-au determinat pe un oier din Telciu sa se sinucida. Barbatul a fost gasit spanzurat de un par

Un cioban de 49 de ani din Telciu s-a spanzurat miercuri de un copac de langa casa lui. Acesta ar fi fost impins spre acest gest de datoriile uriase pe care le avea catre APIA care ajungeau la 140. 000 de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )