Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
inca doua decese provocate de COVID-19 in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat luni, 5 aprilie, ca inca doi pacienti au murit din cauza infectarii cu COVID-19. Este vorba despre o femeie in varsta de 81 de ani si un barbat de 78 de ani. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. continuă pe Adevărul

inca cinci decese provocate de Covid-19. Bilantul a ajuns la 156 de morti in Romania

Inca cinci decese provocate de coronavirus au fost anuntate luni dimineata, bilantul ajungand la 156 de morti in Romania, din cauza Covid-19.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Primul deces al unui cadru medical. Bilantul ajunge la 122 victime

UPDATE:inca patru decese au fost inregistrate la nivelul Romaniei din cauza coronavirusului. Este vorba despre persoane din judetele Hunedoara, Ialomita, Timis si Neamt, toate cu boli.

inca doua decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul mortilor a ajuns la 118

Autoritatile au confirmat, vineri, inca doua decese din cauza coronavirusului. Astfel, bilantul la nivel national a ajuns la 118.

inca doua persoane din judetul Ialomita, ucise de infectia cu COVID-19

Inca doua decese au fost anuntate in judetul Ialomita, numarul total al celor care au fost rapusi de coronavirus ajungand la 7.

Al noualea deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova, a fost inregistrat al noualea deces provocat de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 79 de ani, internat la Spitalul Clinic Republican. Despre aceasta a anuntat ministra sanatatii, muncii si protectiei sociale, Viorica Dumbraveanu, dupa sedinta Punctului National Focal, transmite IPN.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova

Inca doua persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova pe parcursul zilei de sambata, 4 aprilie. Este vorba despre doua femei din Chisinau, in varsta de 65 si, respectiv, 57 de ani. Toto sambata, si-a pierdut viata o tanara de 27 de ani din Tiraspol si un barbat de 79 de ani din Chisinau. Bilantul total al deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 12.

inca un medic din Republica Moldova a murit din cauza COVID-19

Inca un medic din Republica Moldova a murit dupa ce a fost infectat cu COVID-19. Este vorba despre medicul radiolog Valeriu Pripa, in varsta de 59 ani, care activa in cadrul clinicii private Repromed din Chisinau.

Autoritatile din Ecuador sunt atat de coplesite de numarul mare de decese provocate de COVID-19, incat oamenii sunt nevoiti sa isi abandoneze rudele decedate pe strada

Autoritatile din Ecuador nu mai fac fata numarului mare de decese provocate de coronavirus, iar oamenii sunt nevoiti sa tina cadavrele celor dragi in casa sau sa le abandoneze pe strada. Cel mai mare.

240 de medici au fost infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost raportate 240 de cazuri de infectie de COVID-19 in randul medicilor, din totalul de 872 de medici care au fost testati la noul coronavirus. Anuntul a fost facut duminica, 5 aprilie, de catre presedintele Igor Dodon.

Alte doua decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul deceselor ajunge la 148

Autoritatile au anuntat duminica dimineata alte doua decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in Romania ajunge astfel la 148 de decese. Este vorba de un barbat de 82 de ani din Galati ce suferea dedementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca, si de o femeie de 70 de ani din Giugiu, ce suferea de insuficienta renala cronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )