Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca o persoana, rapusa de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 69 in R. Moldova

Adevărul Adevărul,
inca o persoana, rapusa de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a urcat la 69 in R. Moldova

Un barbat de 47 ani, din Ceadir-Lunga, a pierdut lupta cu COVID-19. Acesta a fost internat la Institutul de Medicina Urgenta pe 14 aprilie, in stare extrem de grava. El mai suferea de pneumonie interstitiala bilaterala, evolutie grava, si de boala renala cronica. continuă pe Adevărul

VIDEO Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41.000 in SUA, in timp ce protestatari cer ridicarea restrictiilor

Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a depasit pragul de 41. 000 in SUA, in vreme ce protestatari din capitalele mai multor state s-au adunat in strada pentru a cere ridicarea restrictiilor, iar oficialii avertizeaza asupra faptului ca este nevoie de prudenta in privinta masurilor de iesire din carantina pana ce capacitatea de testare creste.

Wuhan a revizuit bilantul deceselor cauzate de coronavirus si a anuntat cu 50% mai multi morti. Ce pretext au invocat autoritatile

Autoritatile sanitare din Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, au revizuit vineri bilantul deceselor provocate de Covid-19, anuntand cu 50% mai multi morti, relateaza Reuters si Guardian. Astfel, bilantul a fost revizuit de la 2. 579 la 3.

inca o persoana din Transnistria a murit de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 68 in Moldova

Un barbat de 62 de ani din Tiraspol a murit, in aceasta dimineata, de COVID-19. El suferea si de mai multe boli cronice. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 68 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in paisprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

Un barbat din Balti a murit de COVID-19. Bilantul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 61 in R. Moldova

Pe parcursul noptii a fost inregistrat un nou deces de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 55 ani, din Balti, transferat la Institutul de Medicina Urgenta pe 17 aprilie, in stare extrem de grava. Comorbiditati: Hipertensiune de gradul III, insuficienta respiratorie, cardiopatie hipertensiva.

Judetul Mures: Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 23

In judetul Mures au fost inregistrate trei noi decese provocate de infectia cu Covid-19. Numarul total de decese in judet a ajuns la 23.

CORONAVIRUS. inca 6 pacienti confirmati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor din Romania a urcat la 417

Autoritatile romane au anuntat, sambata, ca alti sase pacienti testati pozitiv cu coronavirus au murit. Astfel, bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu COVID-19 din Romania a.

CORONAVIRUS. inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 460

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca inca noua romani infectati cu COVID-19 au murit. Astfel, la nivel national, bilantul deceselor ajunge la 460 de victime. Persoanele decedate aveau varste.

inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 445

Inca 11 persoane au murit din cauza coronavirus, potrivit datelor anuntate de Grupul de Comunicare. Bilantul total deceselor a ajuns la 445.

inca doua persoane au murit de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 58

Doi barbati din regiunea transnistreana, in varsta de 60 si, respectiv, 75 de ani, au fost rapusi de COVID-19. Ambele persoane sufereau si de boli cronice. Numarul deceselor in stanga Nistrului, cauzate de noul coronavirus, a urcat la 12. in total, in R. Moldova au fost inregistrate 58 de decese, dintre care patru decese in randurile lucratorilor medicali.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19. La nivel national, bilantul deceselor a ajuns la 411

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti testati pozitiv pentru infectie cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 46 si 94 de ani. Astfel, la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )