Libnet.ro
UNICEF

08:00

Incendiu la un depozit de diluant din Capitala

Antena3 Antena3,
Incendiu la un depozit de diluant din Capitala

O persoana a fost grav ranita si are arsuri pe jumatate din suprafata corpului intr-un incendiu de proportii la un depozit de diluant din sectorul 3 al Capitalei. Barbatul era anagajat al unui depozit de. continuă pe Antena3

Incendiu la un depozit din Capitala: O persoana a suferit arsuri si a fost transportata de urgenta la spital

Un incendiu a izbucnit vineri in Capitala, la un depozit in care se afla mai multe substante periculoase, solventi si rasina, informeaza B1 TV. Un barbat, angajat al depozitului, a suferit arsuri pe 50%.

Incendiu la un depozit din Capitala: O persoana a suferit arsuri si a fost transportata de urgenta la spital (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit vineri in Capitala, la un depozit in care se afla mai multe substante periculoase, solventi si rasina, informeaza B1 TV. Un barbat, angajat al depozitului, a suferit arsuri pe 50%.

Consulatul Tunisiei din capitala Libiei, atacat de militanti islamisti: Zece functionari au fost rapiti

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei, rapind zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe, potrivit Reuters. Este vorba de un atac clar asupra suveranitatii.

Ce a lasat in urma furtuna din Capitala

Cinci masini au fost avariate in timpul furtunii din Capitala si 11 copaci au fost doborati de vant, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile.

Ilie Nastase, operat de urgenta la un spital privat din Capitala. Ce a patit fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis, Ilie Nastase, a fost operat, miercuri, intr-un spital privat din Capitala, pentru o hernie inghinala.

ATAC islamist la consulatul Tunisiei din capitala Libiei

Militanti islamisti au atacat, vineri, consulatul Tunisiei din capitala Libiei si au rapit zece functionari, anunta Ministerul tunisian de Externe.

Debut tragic la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku: Trei sportive au fost grav ranite, dupa ce un autobuz a intrat in ele pe trotuar (VIDEO)

Trei sportive austriece, participante la proba de inot sincron la prima editie a Jocurilor Europene de la Baku, au fost ranite grav dupa ce un autobuz a intrat in ele, pe trotuar, informeaza prosport. ro.

Vreme extrema in toata tara: Mai multi copaci au fost doborati de furtuna din Capitala. Precipitatii abudente au fost si la Resita, iar in Republica Moldova a plouat cu gheata (VIDEO)

A fost rupere de nori in Bucuresti si in tara. Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care s-a abatut asupra Capitalei, iar pasajele din zonele centrale ale orasului au fost inundate. Si traficul a fost dat.

Arbori cazuti si masini avariate dupa furtuna din Capitala

Mai multi arbori au fost doborati pe carosabil si autovehicule, in urma vantului puternic si a ploii de miercuri dupa-amiaza din Bucuresti, relateaza Agerpres.

Copaci cazuti dupa furtuna din Capitala (VIDEO)

Mai multi copaci au cazut dupa furtuna care a cuprins Capitala miercuri seara. De asemenea, si un panou publicitar a cazut peste linia de tramvai in zona Doamna Ghica, informeaza B1 TV. Meteorologii au anuntat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )