Libnet.ro
UNICEF

06:00

inceputul sfarsitului pentru bula imobiliara din Canada?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inceputul sfarsitului pentru bula imobiliara din Canada?

Un puternic sector al resurselor naturale si o piata imobiliara alimentata de politica ultrarelaxata a bancii centrale a creat pentru economia Canadei o traiectorie prea putin afectata de criza financiara globala. continuă pe Ziarul Bursa

Sinteza zilei: Motivul pentru care generalii din servicii au ales casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

Mihai Gadea a dezvaluit, la Sinteaza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor pr.

Ultimele zile in care puteti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week! (P)

Pe 3 mai e sfarsitul perioadei Regular Registration. Asadar, sunt ultimele zile in care iti poti rezerva un bilet redus pentru Business Summiturile, din cadrul Bucharest Technology Week.

Contract de finantare de 9 milioane de euro pentru managementul deseurilor din Caras Severin

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a semnat, ieri, contractul de finantare in valoare de 9 milioane euro pentru faza a doua a proiectului Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Caras Severin, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Coalitia pentru Familie cere din nou Parlamentului sa deblocheze referendumul solicitat de trei milioane cetateni romani

Cpf si ADF International s-au plans ca desi Curtea Constitutionala si-a dat avizul favorabil inca din iulie 2016, initiativa a ramas blocata in Parlamentul Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )