Libnet.ro
UNICEF

01:05

inchisoare de la sase luni la un an pentru cei care folosesc acest dispozitiv

Antena3 Antena3,
inchisoare de la sase luni la un an pentru cei care folosesc acest dispozitiv

Cei care ridica drone de la sol si nu au permis de inmatriculare risca inchisoarea de la sase luni la un an. Dronele au devenit dispozitive foarte populare in ultima vreme. Fie ca vorbim de dron. continuă pe Antena3

De ce sa ne trezim mai repede. Ponturi pentru cei care sunt morocanosi dimineata

Pentru unii oameni, trezitul dimineata, fie ca vorbim de ora 6. 00 sau de ora 9. 00, este un chin. intr-un video postat pe youtube, speakerul motivational Robim Sharma dezvaluie cinci modalitati sau motive care sa ii ajute si sa-i motiveze pe cei care se dezlipesc greu de perna sa se ridice mai repede din pat.

TVR se apropie de insolventa. Proiectul care permite acest demers, adoptat tacit de parlamentari

TVR este tot mai aproape de insolventa. Proiectul de lege initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu care permite acest demers a fost adoptat tacic de catre Camera Deputatilor. Termenul de dezbatere a fost insa depasit din 23 mai, legea urmand sa intre in dezbatere in Senat.

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat: imi doresc ca fiecare dintre voi sa obtineti rezultate bune si foarte bune (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanla de Facebook pentru elevii care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Iohannis le ureaza tuturor elevilor inscrisi mult.

De ce scade numarul investitorilor la bursa si ce vor cei care vin acolo

Seful bursei romanesti, polonezul Ludwik Sobolewski, a scos recent un nou truism din palarie: scaderea numarului de investitori individuali pe parcursul ultimilor ani este un lucru rau pentru BVB, in timp ce cresterea are un efect pozitiv.

Udrea, reactie dupa decizia CCR: Cei care au tipat ca se va dezincrimina abuzul in serviciu se dovedesc a fi niste mincinosi care au vrut sa puna presiune pe judecatori

Decizia Curtii Constitutionale de miercuri demonstreaza ca toti aceia care pana acum tipau ca se doreste dezincriminarea abuzului in serviciu nu sunt decat niste mincinosi, a acuzat Elena.

Un TTIP &171;diluat &187; nu ar fi un sprijin pentru cei implicati

Un Acord de Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP) diluat nu va fi un sprijin real pentru Uniunea Europeana si Statele Unite, iar echipele de negociere trebuie sa intensifice eforturile pentru a identifica solutiile optime, a declarat, astazi, viceprim-ministrul Costin Borc, ministru al Economiei, potrivit unor surse din presa.

Un TTIP &171;diluat &187; nu ar fi un sprijin pentru cei implicati

ACTUALIZARE 16:03 Ana Birchall: TTIP reprezinta o prioritate atat pentru UE cat si pentru SUA, fiind un proiect esential pentru consolidarea comertului international si a cooperarii transatlantice in deschiderea dezbaterii, Ana Birchall a subliniat importanta TTIP din perspectiva impactului economic favorabil pentru Europa si SUA, potrivit unui comunicat remis redactiei.

(P) Nichiduta.ro sau brand-ul creat special pentru cei mici

In Romania afacerile online pot insemna pentru multi antreprenori varianta cea mai directa catre succesul financiar, dar pentru asta este nevoie de multa munca si perseverenta. Am incercat sa aflam mai multe de la domnul D-nul Daniel, unul dintre.

INTERVIU EXCLUSIV. Clotilde Armand: M-au votat cei care nu si-au pierdut speranta. Ce spune despre relatia cu Nicusor Dan si cat a costat-o campania electorala

Clotilde Armand a vorbit, intr-un interviu acodat Romaniei libere, despre valorile unice pe care le-a descoperit in Romania, despre inadecvarea partidelor traditionale la asteptarile oamenilor si a explicat ca noul partid Uniunea Salvati Romania mizeaza pe votul din marile orase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )