Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un TTIP &171;diluat &187; nu ar fi un sprijin pentru cei implicati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un TTIP &171;diluat &187; nu ar fi un sprijin pentru cei implicati

Un Acord de Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP) diluat nu va fi un sprijin real pentru Uniunea Europeana si Statele Unite, iar echipele de negociere trebuie sa intensifice eforturile pentru a identifica solutiile optime, a declarat, astazi, viceprim-ministrul Costin Borc, ministru al Economiei, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un TTIP &171;diluat &187; nu ar fi un sprijin pentru cei implicati

ACTUALIZARE 16:03 Ana Birchall: TTIP reprezinta o prioritate atat pentru UE cat si pentru SUA, fiind un proiect esential pentru consolidarea comertului international si a cooperarii transatlantice in deschiderea dezbaterii, Ana Birchall a subliniat importanta TTIP din perspectiva impactului economic favorabil pentru Europa si SUA, potrivit unui comunicat remis redactiei.

UE prelungeste pana in luna iunie 2017 masurile de sprijin pentru sectorul fructelor si legumelor

Comisia Europeana a prelungit, vineri, pana la finele lunii iunie 2017 masurile de sprijin introduse pentru cultivatorii de fructe si legume afectati de embargoul rusesc, informeaza un comunicat de presa al Executivului comunitar.

inchisoare de la sase luni la un an pentru cei care folosesc acest dispozitiv

Cei care ridica drone de la sol si nu au permis de inmatriculare risca inchisoarea de la sase luni la un an. Dronele au devenit dispozitive foarte populare in ultima vreme. Fie ca vorbim de dron.

(P) Nichiduta.ro sau brand-ul creat special pentru cei mici

In Romania afacerile online pot insemna pentru multi antreprenori varianta cea mai directa catre succesul financiar, dar pentru asta este nevoie de multa munca si perseverenta. Am incercat sa aflam mai multe de la domnul D-nul Daniel, unul dintre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )