Libnet.ro
UNICEF

07:30

Incidente la parada elevilor din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Incidente la parada elevilor din Bucuresti

Sute de liceeni s-au strans in Bucuresti pentru a participa la parada organizata pentru al cincilea an consecutiv. Cativa tineri au aruncat petarde chiar inainte de parada. Jandarmii au intervenit deja si au ridicat doua persoane. continuă pe România Liberă

Incidente la parada elevilor din Capitala: Doi tineri, ridicati de jandarmi

Indente la parada elevilor dinBucuresti. Cativa tineri au aruncat cu patarde chiar inainte de inceperea evenimentului, relateazaB1 TV. Doi tineri au fost ridicati de jandarmi. Acestia le-au spus forte.

Peste 20.000 de tineri participa la Parada Elevilor din Bucuresti, organizata de 1 iunie

Peste 20. 000 de elevi de la scoli si licee din Capitala participa, duminica seara, la traditionala parada anuala, care va fi urmata de un concert in Piata Constitutiei.

Circulatie restrictionata in centrul Capitalei pentru Parada elevilor bucuresteni

Circulatia va fi restrictionata, duminica, in centrul Capitalei, pentru Parada elevilor bucuresteni, care va avea loc, de la ora 19. 15, pe traseul Piata Universitatii - Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei -.

Circulatie restrictionata duminica in centrul Capitalei, pentru Parada elevilor bucuresteni

Circulatia va fi restrictionata duminica, in centrul Capitalei, pentru Parada elevilor bucuresteni, care va avea loc, de la ora 19. 15, pe traseul Piata Universitatii - Bd. Regina Elisabeta - Calea Victoriei - Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Piata Constitutiei, unde va avea loc un concert.

VIDEO. Un traficant de droguri din Bucuresti cultiva cannabis pe muzica lui Vivaldi

35 de kilograme de cannabis au fost gasite de politie si procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor la locuintele unor traficanti de droguri din Bucuresti. Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au descoperit ca plantele erau crescute folosind terapia prin muzica, traficantul punandu-le plantelor muzica de Vivaldi.

Restaurante din Bucuresti si Ilfov, vizate intr-un dosar de evaziune cu carne

Administratorii mai multor restaurante din Bucuresti si Ilfov sunt cercetati de politistii bucuresteni, in urma extinderii unei anchete deschise intr-un caz de evaziune cu carne. Politia Capitaleia a arestat.

Investitii in stomatologie: 300.000 de euro pentru deschiderea unei clinici private din Bucuresti

O clinica stomatologica privata din Bucuresti, Clinica Dr. Melnic, a facut o investitie de 300. 000 de euro pentru deschiderea unei locatii noi. Clinica va oferi servicii de lux in radiologie, chirurgie, implanturi dentare, parodontologie, edondontie,.

Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti

Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza aeroporturile Capitalei, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata vineri, in prima sedinta a noului Consiliu de Administratie al Aeroporturi Bucuresti. Citeste despre Dosarul schimbului de terenuri la Aeroportul Baneasa in sectiunea Dosare de Achizitii Publice.

Primaria Capitalei va cheltui circa 35 milioane de lei pentru ca pasajele rutiere subterane din Bucuresti sa nu se mai inunde la fiecare ploaie torentiala

Primaria Capitalei va cheltui circa 35 milioane lei pentru modernizarea instalatiilor de evacuare a apelor pluviale din cele 5 pasaje subterane ale Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba de pasajele Marasesti, Lujerului, Jiului, Victoriei si Unirii. Aceste instalatii au o vechime de peste 25 de ani, iar din cauza ca sunt infundate/colmatate, pasajele se inunda aproape la fiecare ploaie torentiala. Cele 35 milioane de lei ar putea fi luate din fonduri europene nerambursabile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )