Libnet.ro
UNICEF

20:00

Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Adevărul Adevărul,
Informare meteo: Ploile revin in cea mai mare parte a tarii. La munte, lapovita si ninsoare

Meteorologii anunta alte trei zile de vant, ploi si ninsori la munte, incepand cu dimineta zile de marti, 11 octombrie. Ploile vor fi abundente la inceput in jumatatea sudica a teritoriului, iar incepand din a doua parte a zilei de marti mai ales in est, sud-est si la munte. continuă pe Adevărul

Cea mai mare iesire in strada a anului! Milioane de romani VOR asta

Bucurestiul se pregateste pentru cel mai numeros miting din ultima vreme. Motivul nu o reprezinta nici pensiile nici salariile si nici macar lupta anti-coruptie. in ultimii ani, miscarea unionista a scos din ce in ce mai multi oameni in strada, pe ambele maluri ale Prutului, cerand masuri concrete pentru viitoarea unire cu Republica Moldova.

Tabloul unui pictor roman s-a vandul la Londra pentru 9 milioane de dolari: Aceasta este cea mai mare suma pentru o opera de arta a unui artist roman in viata

Tabloul intitulat Nickelodeon realizat in 2008 de Adrian Ghenie, cotat ca fiind cel mai bun pictor roman contemporan, a fost scos la vanzare de casa de licitatii Christie's in.

INTERVIU Tora Vasilescu, actrita: M-au criticat de parca avortul meu a fost cea mai mare crima

Actrita Tora Vasilescu 65 de ani) povesteste cum a luat premii pentru recitare in copilarie, cum si-a ajutat parintii si cum s-a confruntat cu decretul din 1966, care interzicea avortul. isi aminteste si de momente nostime de la filmari si de la repetitii.

Publicitate excelenta a Romaniei peste hotare: Cel mai mare lant de supermarket din Elevetia si-a filmat reclama in Sighisoara (VIDEO)

Migros, cea mai mare companie de retail din Elvetia, a fost filmata la Sighisoara. Onoarea pentru oras si pentru tara noastra este cu atat mai mare cu cat compania face parte dintre cei mai mari.

Cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia si-a filmat reclama la Sighisoara

Reclama pentru cel mai mare lant de supermarketuri din Elvetia s-a filmat la noi in tara, la Sighisoara, potrivit sighisoaraonline. com. Migros este cea mai mare companie de retail din Elvetia, cel mai.

Oligarhii din Fidesz, in spatele suspendarii celui mai mare cotidian din Ungaria?

Vestea incetarii aparitiei de pe o zi pe alta a cotidianului de stanga Nepszabadsag, ziar cu cel mai mare tiraj din Ungaria, i-a socat nu numai pe angajatii redactiei a caror activitate a incetat imediat, ci si opinia publica interna si internationala. Opozitia din Ungaria, o parte a societatii civile si cititorii cotidianului presupun ca este o manevra cu implicarea indirecta a Guvernului Fidesz si a premierului Viktor Orban.

Ella e cea mai frumoasa minune din viata mea. Andreea Balan a nascut. Artista, cea mai implinita femeie cand si-a strans fetita in brate (FOTO)

Andreea Balan este cea mai fericita mamica dupa ce duminica si-a strans pentru prima data copilul in brate. Cantareata a nascut cu o zi inainte de cat era anuntat. Andreea.

Tarta cu dovleac. Reteta cea mai simpla

Aluatul de tarta poate fi umplut cu diverse compozitii, cum este si acest dovleac aromat cu vanilie. Pentru cea mai simpla reteta de tarta cu dovleac poti folosi dovleac placintar pe care l-ai pastrat intr-un loc uscat si rece. Dovleacul este bogat in antioxidanti, slab caloric. Contine multe fibre, care ajuta la tranzitul intestinal.

VIDEO+FOTO. Uraganul Matthew continua sa scada in intensitate, dar a lasat in urma sa prapad. Cea mai afectata a fost Haiti, unde numarul neoficial al mortilor ar fi ajuns la 1.000

Matthew a cotninuat sa scada in intensitate si nu mai este considerat uragan, ci ciclon post-tropical, dar viteza maxima a vantului inca poate atinge 120 km//h, spun specialistii citati de CNN. Pe unde a trecut pana acum a lasat prapad. Cea mai afectata a fost insula Haiti, unde numarul neoficial al mortilor a ajuns, duminica, la 1.

VIDEO. Clinton si Trump au avut cea mai dura dezbatere de pana acum. Au fost amenintari cu inchisoarea si acuzatii de agresiune sexuala

Hillary Clinton si Donald Trump au avut duminica seara cea mai dura dezbatere de pana acum, presarata cu amenintari cu inchisoarea, precum si acuzatii de agresiune sexuala si viol si derulata in urma celor mai recente scandaluri care au zguduit campania electorala, scrie News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )