Libnet.ro
UNICEF

01:05

ING va putea achita ajutorul de stat mai devreme decat era prevazut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ING va putea achita ajutorul de stat mai devreme decat era prevazut

Statul olandez a anuntat vineri ca va vinde un portofoliu de 6,4 miliarde de euro 8,7 miliarde de dolari) din titlurile de valoare garantate prin ipoteci pe care le-a preluat de la ING in timpul crizei financiare, astfel ca banca olandeza va putea achita ajutorul de stat mai devreme decat era prevazut, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Galaxy S3 este mai bun decat iPhone 5S si 5C la acuratetea touchscreen-ului

Samsung Galaxy S3 se dovedeste a fi mai bun decat iPhone 5S si iPhone 5C la capitolul acuratetea touchscreen-ului. In era touchscreen-ului, acuratetea acestuia este foarte importanta, mai ales in situatia in care o litera poate trimite autocorrect-ul catre cu totul alte cuvinte. Compania de masuratori tehnologice OptoFidelity, cu sediul in Finlanda, a pus la treaba trei dintre cele mai populare modele de smartphone-uri. Galaxy S3, iPhone 5S si iPhone 5C sunt cele trei modele testate la capitolul acuratete a [].

Vreme calda in aceasta saptamana, la Sibiu - temperaturi cu 7-8 grade mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada

Meteorologii spun ca in aceasta saptamana vom avea parte in general de vreme frumoasa, cu temperaturi si cu 7-8 grade mai mari decat normalul acestei perioade.

Nivelul creditelor neperformante al bancilor elene, de doua ori mai mult decat capitalul

Nivelul creditelor neperformante NPL) din sistemul bancar elen a crescut semnificativ in 2013, la mai mult decat dublul capitalului bancilor din Grecia, conform unui raport al companiei de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC).

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, respectiv de respectare a reglementarilor pietei unice, sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de.

Costurile apartenentei Marii Britanii la UE sunt mai mari decat beneficiile

Costurile apartenentei Marii Britanii la Uniunea EuropeanaUE) sunt mai mari decat beneficiile, considera 46% dintre liderii de afaceri britanici participanti la un sondaj de opinie realizat de YouGovPoll, potrivit Bloomberg.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea continua sa fie mai calda decat in mod normal pentru aceasta data

Sambata, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, indeosebi in regiunile intracarpatice. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul teritoriului, unde cu totul izolat vor fi conditii de burnita sau ploaie slaba. Noaptea, vor fi innorari si pe arii restranse va ploua slab in vestul si nordul tarii, informeaza Mediafax.

Business Report: Romania se imprumuta cu peste un milion de euro pe ora; Statul roman, bun de plata in esuata privatizare Cupru Min; Multinationalele din Romania nu sunt competitive. Tara este de trei ori mai slaba decat media europeana

Retailul a adus bani cat pentru doua oferte Romgaz. In momemntul inchiderii, oferta publica Romgaz era suprasubscrisa pe transa micilor. Update surpriza in topul datornicilor la bugetul de stat. Cel mai mare datornic al statului a fost scos din registrele Fiscului in toamna acestui an.

Beculetele de Craciun, instalate in Bucuresti cu o luna mai devreme

Sute de beculete pentru Craciun au fost montate deja pe strazile Capitalei. Primele ghirlande si luminite deja impodobesc strazile din zona Arcului de Triumf. Primarul a anuntat ca anul acesta vor fi mai multe.

Vestea buna pe care romanii nu o mai cred decat atunci cand o vad: Pana la finele anului vom avea 120 de km noi de autostrada

O veste buna, una proasta de la ministrul marilor proiecte Dan Sova. Sa incepem cu cea buna -pana la finalul anului vom mai avea 120 de kilometri de autostrada. Cea rea - vom mai avea de asteptat ani buni pana.

Soul Calibur II HD Online va fi lansat mai curand decat ne asteptam [VIDEO]

Namco Bandai a anuntat astazi ca Soul Calibur II HD Online va fi disponibil in toata lumea pe data de 20 noiembrie, pentru Xbox Live si pe PlayStation Network. Jocul va fi disponibil pentru download pe ambele platforme pentru un pret estimat de 18. 99 euro. Dezvoltat de catre Project Soul acest nou joc reimagineaza seria foarte cunoscuta si adauga suport pentru multiplayer pe langa update-ul grafic de actualitate. Etichetat ca unul dintre cele mai bune jocuri de lupte din toate [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )