Libnet.ro
UNICEF

18:30

intarzieri de cel putin trei ani la inaugurarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei (VIDEO)

B1 B1,
intarzieri de cel putin trei ani la inaugurarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei (VIDEO)

Desi anul acesta ar fi trebuit sa fie inaugurata magistala 5 de metrou Drumul Taberei, intarzierile sunt de cel putin 3 ani. Lucrarile la M5 au inceput sub sloganul: in trei ani aici va fi statia ta de metrou! . continuă pe B1

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

Ponta, in studioul Antenei 3: Cel putin cat sunt eu prim-ministru, nu trebuie sa va mutati nicaieri

Premierul Victor Ponta spune ca postul Antena 3 va putea emite din actualul sediu cel putin cat el va ocupa postul de prim-ministru si ca nu trebuie sa se mute nicaieri, avand posibilitatea sa achite statului o.

Confesiune: Papa Francisc simte ca mai are doi-trei ani de trait

Papa Francisc a facut o declaratie uluitoare jurnalistilor, in avion, la intoarcerea din Coreea de Sud. Extrem de relaxat si cu zambetul pe buze, Suveranul Pontif a spus ca mai are de trait doi-trei ani, dar ca nu se teme de moarte.

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani, precizand ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia, relateaza AFP. in varsta de 77 ani, Papa a vorbit.

Papa Francisc: Mai am doi sau trei ani de viata

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani si a precizar ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia.

Siemens a investit 4,5 milioane de euro intr-un centru IT la Cluj-Napoca si vrea sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani

Siemens a investit 4,5 milioane de euro intr-un nou centru de cercetare si dezvoltare in Romania, la Cluj-Napoca, care va opera sub brandul companiei subsidiare Evosoft si unde intentioneaza sa angajeze peste 200 de persoane in urmatorii trei ani.

O fetita de trei ani din Vaslui a murit electrocutata

O fetita de trei ani din judetul Vaslui a murit electrocutata, duminica seara, dupa ce a atins cu mana un cablu electric tras de tatal sau in spatele casei pentru a lumina zona in care construia un beci,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )