Libnet.ro
UNICEF

23:30

Papa Francisc: Mai am doi sau trei ani de viata

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc: Mai am doi sau trei ani de viata

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani si a precizar ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia. continuă pe România Liberă

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani

Papa Francisc a estimat ca mai are de trait doi sau trei ani, precizand ca ar putea demisiona daca nu va mai avea forta de a continua sa-si exercite functia, relateaza AFP. in varsta de 77 ani, Papa a vorbit.

Confesiune: Papa Francisc simte ca mai are doi-trei ani de trait

Papa Francisc a facut o declaratie uluitoare jurnalistilor, in avion, la intoarcerea din Coreea de Sud. Extrem de relaxat si cu zambetul pe buze, Suveranul Pontif a spus ca mai are de trait doi-trei ani, dar ca nu se teme de moarte.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Coreea de Sud printr-un apel la unitate

Papa Francisc si-a incheiat, luni, turneul in Coreea de Sud, primul sejur papal in Asia din ultimii 15 ani, printr-un apel la unitate adresat coreenilor divizati de sase decenii, informeaza AFP, citata de.

Suveranul Pontif, popularitate in crestere pe Twitter: Papa Francisc are in prezent 15 milioane de admiratori

Papa Francisc are o popularitate in crestere pe Twiter, admiratorii sai depasind luni pragul de 15 milioane, scrie AFP. Printre cei peste 15 milioane de followeri ai contului oficial al papei Francisc.

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri coreeni la Seul

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi. Papa le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Papa Francisc aduce in randul sfintilor catolici 124 de martiri sud-coreeni

Papa Francisc a condus o slujba in aer liber pentru beatificarea a 124 de sud-coreeni care au fost printre primii convertiti la catolicism din Coreea de Sud. Ceremonia a avut loc sambata la Seul, Papa aducand un omagiu coreenilor care au murit pentru credinta lor in secolele XVIII si XIX.

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat 124 de martiri catolici sud-coreeani, in piata centrala din Seul, in timpul unei vizite in Asia, relateaza BBCNews. Ceremonia a avut loc in cea de-a treia zi a vizitei Suveranului.

Papa Francisc a beatificat 124 de catolici sud-coreeni

Papa Francisc a beatificat sambata, la Seul, 124 de catolici sud-coreeni, in prezenta a sute de mii de credinciosi, carora le-a vorbit despre sensul sacrificiului intr-o lume destramata intre abundenta.

Contrabanda cu tigarete, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Pia and ta neagra a and tigaretelor a crescut in iulie, situandu-se la 17%, fa and ta de 16,1 %, in luna mai and si circa 14% la finele anului trecut, conform datelor companiei de cercetare Novel Research, care precizeaza ca este cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani.

intarzieri de cel putin trei ani la inaugurarea Magistralei 5 de metrou Drumul Taberei (VIDEO)

Desi anul acesta ar fi trebuit sa fie inaugurata magistala 5 de metrou Drumul Taberei, intarzierile sunt de cel putin 3 ani. Lucrarile la M5 au inceput sub sloganul: in trei ani aici va fi statia ta de metrou! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )