Libnet.ro
UNICEF

22:30

Internet la sate pe fonduri europene: Milioane de euro obtinute de angajati si prieteni ai fratelui lui Sebastian Ghita. Cine este beneficiarul real

România Liberă România Liberă,
Internet la sate pe fonduri europene: Milioane de euro obtinute de angajati si prieteni ai fratelui lui Sebastian Ghita. Cine este beneficiarul real

Revista 22 publica o investigatie cu privire la programul de introducere a Internetului in zonele rurale. in material se arata ca 56 de IMM-uri au semnat, anul acesta, cu Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale, contracte pentru introducerea internetului in asa-numitele zone albe, adica sate fara acces la retea. Investigatia realizata de Revista 22 a descoperit ca zeci de firme participante la licitatie au o legatura stransa cu firmele Asesoft si 2K Telecom, actionarii acestora fiind angajati ai companiilor fratelui lui Sebastian Ghita, Alexandru Ghita, sau apropiati ai acestuia. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii a cheltuit 1 milion de euro, bani publici, pentru un soft deja creat din fonduri europene

19 milioane de lei sau 1 milion de euro. Atat ar fi cheltuit Ministerul Sanatatii pentru a implementa un soft pentru medicina de familie. De fapt, institutia nu a facut decat sa ajusteze un soft deja creat, din fonduri europene, inca in anul 2010 si care este acum utilizat fragmentar in unele institutii medicale.

UNATC a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate, cu 3 milioane euro, prin finantare din fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste 3 milioane de euro, fonduri europene, anunta compania Esop Consulting, citata de Mediafax. Imobilul va fi sediul unui proiect de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei. Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca tranzactia este una dintre cele mai mari, pana acum.

FOTO. Falezele din sudul litoralului, reabilitate cu fonduri europene

Falezele Mangalia-Saturn si Jupiter-Neptun vor fi reabilitate si reamenajate cu fonduri europene, valoarea investitiei fiind de aproape zece milioane de euro, informeaza Mediafax.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

Bentley se extinde prin investitii de peste 50 milioane euro si angajeaza 300 noi oameni

Bentley a anuntat un plan de investitii de peste 50 milioane euro 40 milioane lire sterline) in sediul sau central din Crewe, Marea Britanie, ocazie cu care au fost create 300 noi locuri de munca. Producatorul de masini de lux va avea un nou centru de cercetare si dezvoltare.

Proiect de aproape 10 milioane euro pentru reabilitarea unui pod feroviar din judetul Olt

Ministerul Transporturilor vrea sa reabiliteze un pod feroviar din judetul Olt, amplasat intre Slatina si Piatra Olt, proiectul fiind evaluat la 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu TVA, scrie.

Ce pregateste Guvernul tinerilor care au iesit din scoala si nu au joburi/ 211 milioane euro ancorate in Programul Capital Uman

Prin schema Garantia pentru tineret UE a pus la dispozitie fonduri, inca de anul trecut, pentru masuri dedicate tinerilor care nu sunt in educatie si nu au job. Masuri nu s-au realizat pana acum, dar sunt incluse in viitorul Program Operational Capital Uman 2014-2020. Ministrul Fondurilor Europene anunta consultari cu organizatiile de tineret fiindca doreste sa lanseze primele linii de finantare pana la sfarsitul anului. Tinta este de 53. 000 tineri someri care sa beneficieze de aceste fonduri. Conform variantei Programului existenta pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene,se vor finanta masuri precum participarea la cursuri de formare profesionala dar si stimulente financiare pentru angajatori sau sprijinirea infiintarii de firme de catre tineri.

Seminar. Studentii de la Agronomie, invatati cum sa acceseze fonduri europene

Zeci de studenti de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara USAMV) Bucuresti - Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala Filiala Calarasi au participat la un seminar de informare privind accesarea fondurilor europene.

Perchezitii DNA la primarul comunei sucevene Udesti, pentru infractiuni cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Suceava efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare al Uniunii Europene, comise in perioada 2011-2014 si infractiuni impotriva infaptuirii justitiei, comise in perioada octombrie - noiembrie 2014, in comuna suceveana Udesti, arata DNA intr-un comunicat.

Dosarul despagubirilor: Omul de afaceri Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat 10 milioane euro lui Cocos pentru solutionarea dosarului de la ANRP

Omul de afaceri Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, ca sa intervina la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, pentru solutionarea dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )