Libnet.ro
UNICEF

18:30

Interstellar, pe locul doi la box-office in Statele Unite! A castigat doar 50 de milioane de dolari!

ADPM ADPM,
Interstellar, pe locul doi la box-office in Statele Unite! A castigat doar 50 de milioane de dolari!

Filmul regizat de Christopher Nolan, care ii are in rolurile principale pe Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain si Michael Caine, a debutat pe locul doi in clasamentul de box-office din Statele Unite, avand incasari estimate de 50 de milioane de dolari. continuă pe ADPM

Filmul Interstellar a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc

Filmul Interstellar, realizat de celebrul regizor Christopher Nolan, s-a pozitionat pe primul loc in box office-ul romanesc in weekend-ul de lansare, in care a incasat 1. 649 de lei si a fost vizionat de 58. 492 de spectatori, in 46 de cinematografe.

Animatia Cei 6 super eroi a debutat pe primul loc in box office

Filmul de desene animate Cei 6 super eroi/ Big Hero 6 a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, obtinand incasari de 56,2 milioane de dolari, de vineri pana duminica, informeaza Mediafax.

Cei doi americani eliberati din Coreea de Nord au ajuns in Statele Unite

Ultimii doi prizonieri americani din Coreea de Nord, eliberati sambata in urma unei misiuni secrete fara precedent la Phenian a sefului serviciilor americane de informatii, au ajuns in Statele Unite,.

Statele Unite isi dubleaza contingentul din Irak impotriva gruparii Stat Islamic

Statele Unite au anuntat, vineri, ca isi vor dubla contingentul din Irak, urmand ca trimita inca 1. 500 de consilieri militari americani pentru a instrui si asista forte irakiene, inclusiv kurde, in razboiul.

Statele Unite trimit inca 1.500 de consilieri militari in Irak

Statele Unite ale Americii au anuntat, vineri, ca isi vor dubla numarul de consilieri militari in Irak, pentru a instrui si asista fortele armate din regiune in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, noteaza BBC.

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie. Simona Halep, pe locul doi

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii octombrie, iar romanca Simona Halep ocupa locul doi in optiunile fanilor, a anuntat, vineri, WTA, pe site-ul.

Statele Unite se pregatesc pentru primele ninsori si temperaturi scazute

Primele ninsori sunt asteptate in nordul si estul Statelor UNite, dupa ce taifunul Nuri a lovit regiunea arctica, iar curentii de aer au provocat scaderea temperaturilor sub limita de inghet, relateaza.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )