Libnet.ro
UNICEF

09:00

Investitie Metrorex: 440 mil. euro pentru magistrala Drumul Taberei - Pantelimon

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitie Metrorex: 440 mil. euro pentru magistrala Drumul Taberei - Pantelimon

Metrorex vrea sa cumpere maxim 51 de trenuri noi de metrou pentru magistrala 5 Drumul Taberei - Pantelimon in cadrul unui acord-cadru cu o durata de 7 ani si o valoare estimata de pana la 1,92 miliarde lei 439,5 milioane euro), inclusiv TVA. continuă pe Wall-Street Ro

Investitie record: 828 mil. euro pentru constructia unei fabrici de anvelope in Cehia

Guvernul din Cehia a semnat un contract de investitii in valoare de 829 de milioane de euro cu compania sud-coreeana Nexen Tire, pentru constructia unei fabrici de anvelope, majorand astfel investitiile straine directe care au incetinit din cauza.

Samdam Gifts, investitii de 2,2 mil. euro pentru achizitii la fabrica de articole promotionale din Baia Mare

Compania Samdam Gifts, care activeaza pe piata articolelor promotionale, va investi 2,2 milioane euro din fonduri europene pentru achizitia de echipamente si utilaje noi la fabrica din Baia Mare, intentionand sa produca si pentru alte piete din Europa.

Statul ofera cel mult 531 mil. euro pentru constructia a 37 de km din Autostrada Transilvania

Compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din Romania CNADNR) cauta constructor pentru executia unui tronson de 37,2 kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), care face parte din Autostrada Transilvania.

Primaria Capitalei ar putea da circa 1,2 mil. euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou

Primaria Capitalei ar putea da in jur de 1,2 milioane de euro pentru finalizarea lucrarilor la Biserica Sf. Gheorghe Nou, cu ocazia Anului Brancoveanu, potrivit unui proiect care va fi supus votului consilierilor generali miercuri.

Antibiotice Iasi prelungeste o linie de finantare de 13 mil. euro de la EximBank

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi ATB) va prelungi cu un an o facilitate de credit de 60 milioane lei circa 13 mil. euro) de la EximBank, precum si garantia de stat aferenta de 10 milioane lei, avand posibilitatea emiterii de scrisori de.

NEPI, majorare de capital de aproape 12 mil. euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara locala, va efectua o majorare de capital de 11,88 mil. euro, printr-o emisiune de actiuni.

Kosovo, primul stat din Europa care renunta la euro pentru a introduce propria moneda

Kosovo este primul stat din Europa care ar putea renunta la euro pentru a introduce propria moneda, relateaza Economica. Guvernatorul Bancii Centrale din Kosovo, cel mai tanar stat din Europa, inca nerecunoscut.

Metrorex: contract de 14 mil. euro atribuit Electrica Furnizare pentru energia pe un an

Metrorex a atribuit companiei Electrica Furnizare un contract in valoare de 62,1 milioane lei, echivalentul a 14,15 milioane euro, inclusiv TVA, prin care va achizitiona energie electrica in urmatoarele 12 luni.

Se cauta constructor pentru 37 km. din Autostrada Transilvania pentru 531 mil. euro

Compania Nationala de autostrazi si Drumuri CNADNR) cauta un constructor dispus sa realizeze un tronson de 37,2 de kilometri, pe traseul Ogra judetul Mures) - Campia Turzii judetul Cluj), parte din Autostrada Transilvania, pentru cel mult 2,33 miliarde de lei 531,5 milioane euro), inclusiv TVA.

Teamnet, cu afaceri de 71 mil. euro in 2013, continua extinderea internationala

Grupul Teamnet, unul dintre primii integratori de ITC din Romania, a generat o cifra de afaceri de 71 de milioane de euro in 2013, in crestere cu 35% fata de anul precedent. Obiectivele Teamnet pentru urmatorii patru ani se concentreaza, in.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )