Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Desi, probabil, Codruta Kovesi n-a plagiat, Sebastian Ghita are dreptate

B1 B1,
Ion Cristoiu: Desi, probabil, Codruta Kovesi n-a plagiat, Sebastian Ghita are dreptate

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de luni de pe blogul sau despre autodenuntul lui Sebastian Ghita cu privire la presupusul plagiat al Laurei Codruta Kovesi. Jurnalistul spune ca . continuă pe B1

Ion Cristoiu: Romanii sint asemenea marinarilor de pe o corabie. Nu o corabie oarecare, ci o corabie condusa de Cirmaci

In Gandul de Sambata publicat pe blogul sau, Ion Cristoiu se intoarce in istorie si aduce in prim plan conducatorii Romaniei, veniti in fruntea tarii in.

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras .

Sebastian Ghita lanseaza acuzatii incendiare: Laura Codruta Kovesi si-a obtinut al doilea mandat santajandu-l pe Iohannis

Sebastian Ghita a vorbit la emisiunea Dialoguri Incomode de la B1 TV, moderata de Laurentiu Botan, despre scandalul in care acesta este implicat, referitor la asa-zisa lucrare de doctorat plagiata a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sefa DNA, Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Ghita Sebastian

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca nu va intra in politica dupa ce i se va termina mandatul la DNA si ca nu are niciun fel de relatii cu Sebastian Ghita sau Vasile Blaga. Despre Ghita, sefa DNA spune ca este trimis in judecata in doua dosare, este cercetat in alte anchete sub control judiciar si a cerut arestarea lui. DIICOT face o ancheta impotriva unui grup organizat, constituit impotriva DNA, a mai aratat Kovesi.

intrebarea bizara pe care jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a adresat-o Laurei Codruta Kovesi

Dialog surprinzator la finalul unui interviu acordat Radio Europa FM, de catre Laura Codruta Kovesi. intrebata de jurnalistul Cristian Tudor Popescu daca s-a gandit vreodata, de cand e sefa DNA,.

Universitatea de Vest din Timisoara a demarat procedurile interne pentru verificarea acuzatiilor de plagiat la adresa doctoratului Laurei Codruta Kovesi

Universitatea de Vest din Timisoara anunta ca a demarat la sfarsitul saptamanii trecute proceduri interne in vederea clarificarii situatiei vizavi de teza de doctorat a doamnei Laura Codruta Kovesi, in urma unor acuzatii de plagiat aparute in spatiul public.

Aproape jumatate din lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este plagiat

Aproape jumatate din lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este plagiat. Este rezultatul softului anti-plagiat iThenticate dupa verificarile facute de Grupul de Investigatii Politice. Astfel, capitolele.

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011. Reactia politicianului

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )