Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Cristoiu: Emil Constantinescu a inmormintat PNTCD. Klaus Iohannis e pe cale sa cinte prohodul PNL

B1 B1,
Ion Cristoiu: Emil Constantinescu a inmormintat PNTCD. Klaus Iohannis e pe cale sa cinte prohodul PNL

Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de sambata, de pe blogul personal, despre implicarea lui Klaus Iohannis in campania electorala si despre prabusirea PNL din cauza. continuă pe B1

Ion Cristoiu: O noua nerozie marca Klaus Iohannis: intrecerea cu Traian Basescu pentru postul de Cine e mai anti-PSD

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de joi, de pe blogul personal, despre consultarile de la Cotroceni, la care PSD si ALDE nu au participat. El a creat un moment al Consult.

Ion Cristoiu: Se anunta o intrecere sinistra intre Klaus Iohannis si PSD: Cine e mai iresponsabil?

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre Klaus Iohannis si desemnarea noului premier, amintind de faptul ca presedintele a declarat ca nu.

Ion Cristoiu: Spre deosebire de Traian Basescu, Klaus Iohannis nu pare a fi constient ca alegerile din 11 decembrie 2016 au avut semnificatia unui Referendum de suspendare

Ion Cristoiu a vorbit in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, si spune ca, de fapt, aceste alegeri au avut semnificatia unui Refere.

Negocieri secrete: Klaus Iohannis l-ar fi chemat la Cotroceni pe Calin Popescu Tariceanu, dupa alegerile parlamentare

Informatii bomba ies la iveala in legatura cu negocierile pentru noul guvern. Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a avut o intalnire la Cotroceni cu seful statului Klaus Iohannis,.

Cozmin Gusa: Pacea se poate instala, cu conditia sa fie jucata corect de Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Consultantul politic Cozmin Gusa sustine ca, in ciuda faptului ca multe lucruri sunt expuse public, in ultima perioada, din cauza presiunii acumulate post-alegeri, exista o mare sansa ca o pace sa poata fi instalata intre presedintele PSD Liviu Dragnea si presedintele tarii Klaus Iohannis in privinta viitorului premier. Conditia ca ea sa fie atinsa, insa, este ca ambii sa joace corect, explica Gusa, potrivit realitatea. net.

Klaus Iohannis: Nu este dorinta mea sa transform PNL intr-un partid de buzunar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat vineri, intr-o conferinta de presa de la Palatul Cotroceni afirmatia lui Ludovic Orban, conform careia seful PNL nu este partidul de buzunar al sefului.

Klaus Iohannis: Legea care permite cresterea salariilor in Educatie si Sanatate a fost promulgata de mine astazi. Este constitutionala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, intr-o conferinta de presa la intorcerea de la Bruxelles, faptul ca a promulgat vineri legea privind majorarile salariale din Sanatate si Educatie.

Klaus Iohannis: Votul popular de la aceste alegeri nu a desemnat niciun partid cu majoritate absoluta. Saptamana viitoare voi chema la consultari partidele politice

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca saptamana viitoare va convoca noul Parlament, dupa care va chema reprezentantii partidelor la consultari pentru desemnarea unui premier. Avem.

Presedintele Klaus Iohannis: Voi convoca noul Parlament in 20 decembrie, iar in 21 decembrie partidele la consultari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va convoca noul Parlament marti, in 20 decembrie, la ora 12. 00, iar pentru miercuri, 21 decembrie, va convoca consultari cu partidele politice. Stire in curs de actualizare.

Klaus Iohannis va retrimite in Parlament legea PSD care elimina 102 taxe

Presedintele Klaus Iohannis va retrimite in Parlament legea PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale si tarife, apreciind ca nu este bine sa se renunte fara o discutie calma si asezata la taxa radio si TV.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )