Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ion Iliescu sare in apararea lui Liviu Dragnea: Rolul partidului este sa mobilizeze electoratul. I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? (VIDEO)

B1 B1,
Ion Iliescu sare in apararea lui Liviu Dragnea: Rolul partidului este sa mobilizeze electoratul. I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? (VIDEO)

Reactie dura a presedintelui onorific al PSD, in urma condamnarii lui Liviu Dragnea! Ion Iliescu a declarat ca nu i se pot reprosa prea multe lucruri liderului social democrat, in conditiile in care, ca. continuă pe B1

Ion Iliescu sare in apararea lui Dragnea: Ca lider al partidului, a militat pentru a mobiliza electoratul la referendum. I se poate reprosa asa ceva?

Fostul presedinte Ion Iliescu a preluat argumentele lui Victor Ponta si ale lui Liviu Dragnea in ceea ce priveste sentinta de condamnare primita de cel din urma in dosarul Referendumul, spunand ca fostul ministru al Dezvoltarii doar a mobilizat electoratul sa iasa la vot.

Ce spune Ion Iliescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

25 de ani de la alegerile prezidentiale din 1990: Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci

In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989. In 20 mai 1990, 86% dintre romani s-au prezentat la vot iar Ion Iliescu a castigat cu 85%, urmat de Radu Campeanu, cu 11%, si Ion Ratiu 4%).

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane.

25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu: Pe 20 mai 1990, romanii l-au votat orbeste pe Ion Iliescu la prezidentiale

Astazi se implinesc 25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu. Denumita si Duminica Orbului, in data de 20 mai 1990, romanii l-au ales pe Ion Iliescu presedinte al.

Liviu Dragnea, ultimul activist politic

PSD are de ales intre mortii lui Liviu Dragnea si scheletele lui Victor Ponta. E o lupta intre generatii care se lauda in direct, dar se injunghie pe la spate cand se inchid camerele de luat vederi. E o alegere intre rau si mai rau. Victor Ponta il deplange pe Liviu Dragnea cu emotia celui care abia asteapta sa-i pipaie demisia. Iar Liviu Dragnea isi incheie perioada de glorie pentru a se intoarce in penumbra sforarului.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )