Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ion Iliescu sare in apararea lui Dragnea: Ca lider al partidului, a militat pentru a mobiliza electoratul la referendum. I se poate reprosa asa ceva?

Adevărul Adevărul,
Ion Iliescu sare in apararea lui Dragnea: Ca lider al partidului, a militat pentru a mobiliza electoratul la referendum. I se poate reprosa asa ceva?

Fostul presedinte Ion Iliescu a preluat argumentele lui Victor Ponta si ale lui Liviu Dragnea in ceea ce priveste sentinta de condamnare primita de cel din urma in dosarul Referendumul, spunand ca fostul ministru al Dezvoltarii doar a mobilizat electoratul sa iasa la vot. continuă pe Adevărul

Ion Iliescu sare in apararea lui Liviu Dragnea: Rolul partidului este sa mobilizeze electoratul. I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? (VIDEO)

Reactie dura a presedintelui onorific al PSD, in urma condamnarii lui Liviu Dragnea! Ion Iliescu a declarat ca nu i se pot reprosa prea multe lucruri liderului social democrat, in conditiile in care, ca.

Iliescu, despre condamnarea lui Dragnea: Este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului

Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca decizia privind condamnarea lui Liviu Dragnea este una stupida. Iliescu spune ca Dragnea nu a facut decat sa mobilizeze oamenii la vot. Este un moment delicat pentru el.

25 de ani de la alegerile prezidentiale din 1990: Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci

In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989. In 20 mai 1990, 86% dintre romani s-au prezentat la vot iar Ion Iliescu a castigat cu 85%, urmat de Radu Campeanu, cu 11%, si Ion Ratiu 4%).

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane.

25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu: Pe 20 mai 1990, romanii l-au votat orbeste pe Ion Iliescu la prezidentiale

Astazi se implinesc 25 de ani de la primele alegeri libere dupa caderea Regimului Ceausescu. Denumita si Duminica Orbului, in data de 20 mai 1990, romanii l-au ales pe Ion Iliescu presedinte al.

Iliescu il apara pe Dragnea: E stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a comentat, miercuri, decizia justitiei de a-l condamna pe Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumului, aratand ca este stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza.

Ce spune Ion Iliescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )