Libnet.ro
UNICEF

21:00

Iliescu, despre condamnarea lui Dragnea: Este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului

Antena3 Antena3,
Iliescu, despre condamnarea lui Dragnea: Este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului

Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca decizia privind condamnarea lui Liviu Dragnea este una stupida. Iliescu spune ca Dragnea nu a facut decat sa mobilizeze oamenii la vot. Este un moment delicat pentru el. continuă pe Antena3

Ce spune Ion Iliescu despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Intrebat daca este un dosar politic, fostul presedinte a declarat: Nu vreau sa dau caracterizari, dar cred ca este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului.

Iliescu il apara pe Dragnea: E stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza

Fostul presedinte Ion Iliescu a comentat, miercuri, decizia justitiei de a-l condamna pe Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendumului, aratand ca este stupid sa dezaprobi un lider politic pentru ca militeaza.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD.

Marian Oprisan considera ca Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Presedintele Consiliului Judetan Vrancea, Marian Oprisan, spune ca Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid. Liderul PSD Vrancea se refera la modificarile statutului partidului care.

Condamnarea lui Dragnea si de ce PSD NU poate fi reformat

In aceste zile vedem insa ca, in realitate, PSD nu se poate reforma singur. Oricine mai deschide in acest moment gura pentru a vorbi despre reforma celui mai mare partid din Romania ori minte ori, nu stie despre ce vorbeste.

Condamnarea lui Dragnea in Dosarul Referendumului a cazut greu in social-democratilor: Oricum am suci-o si intoarce-o, PSD iese prost in orice varianta

Profesorul Stefan Vlaston este de parere ca sentinta in cazul Dragnea a cazut greu in capul nomenklaturii PSD. Social-democratii cauta solutii pentru ca liderul PSD sa nu iasa chiar mototolit.

Condamnarea lui Dragnea, un mic test pentru Ponta

Condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta a provocat obisnuitele reactii impotriva procurorilor, venite dinspre zelosii aparatori ai borfasilor si a generat solidarizare in interiorul PSD. Mai multe organizatii si-au manifestat sustinerea fata de tatucul baronilor, cerandu-i sa nu demisioneze din functiile detinute in partid. Emotionati in fata acestui val de adeziune mediatica, liderii PSD au decretat ca problema trebuie transata miercuri in Comitetul Executiv 56 membri), adica intr-un for mai inalt al partidului, cu o reprezentare mai larga decat Biorul Permanent National 28 membri). De acum incolo, Victor Ponta a intrat intr-o fundatura de etapa, dar cu perspectiva reala de a scapa de marele rival.

Ce spune Ion Iliescu despre activitatea lui Klaus Iohannis ca presedinte al Romaniei

Ion Iliescu: Nu pot eu sa-i dau retete. Nu pot avea pretentia sa conduca dupa felul cum eu am condus, sau Basescu, sau domnul Constantinescu, care au avut alt stil. Fiecare aduce stilul sau propriu de gandire, de viata, de relatii umane.

Liviu Dragnea este ferm pe pozitii. Ce a declarat fostul ministru

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca isi mentine decizia de a renunta la functia de presedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul Referendumul, relateaza Mediafax.

Politic Show: Cati parlamentari vom avea din 2016; Amintiri din Romania baronilor. Bebe Ivanovici: Daca nu faceam un pas in spate, ma costa libertatea; Ghita, despre dublarea alocatiilor: Votul este o greseala. Intram in spirala populismului

Nastase face o radiografie a emisiunilor TV si constata, mahnit, ca esti popular daca te adresezi cu ba. Adrian Nastase este mahnit ca nu mai. Umorul lui Grapini. Europarlamentarul da like si la imaginile in care e ridiculizata. Europarlamentarul Maria Grapini a ajuns din nou viral pe retelele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )