Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea este ferm pe pozitii. Ce a declarat fostul ministru

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea este ferm pe pozitii. Ce a declarat fostul ministru

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca isi mentine decizia de a renunta la functia de presedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul Referendumul, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marian Oprisan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte

Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid si trebuie sa suporte lucruri nedrepte, avand in vedere decizia propusa la Consiliul National de conducerea partidului privind sanctionarea celor cu probleme in justitie, a afirmat Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si vicepresedinte PSD. Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere, a spus Oprisan, luni, la sediul PSD.

Cinismul lui Liviu Dragnea: de ce a murit de fapt fratele sau

Fostul ministru al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat ca dosarul Referendumul, in care a fost condamnat la un an cu suspendare, a fost cauza care a dus la moartea fratelui sau. Adevarul a comparat cronologia dosarului cu cea a ultimei parti din viata lui Viorel Dragnea si a constatat ca lucrurile nu stau tocmai asa.

Iliescu, despre condamnarea lui Dragnea: Este stupid sa dezaprobi un lider politic, pentru ca militeaza pentru mobilizarea electoratului

Fostul presedinte Ion Iliescu spune ca decizia privind condamnarea lui Liviu Dragnea este una stupida. Iliescu spune ca Dragnea nu a facut decat sa mobilizeze oamenii la vot. Este un moment delicat pentru el.

Ion Iliescu sare in apararea lui Liviu Dragnea: Rolul partidului este sa mobilizeze electoratul. I se poate reprosa asa ceva unui lider politic? (VIDEO)

Reactie dura a presedintelui onorific al PSD, in urma condamnarii lui Liviu Dragnea! Ion Iliescu a declarat ca nu i se pot reprosa prea multe lucruri liderului social democrat, in conditiile in care, ca.

Victor Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis ca Sevile Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea, iar condamnarea acestuia o califica drept sanctiune pentru ca a facut un lucru bun

Premierul Victor Ponta considera ca Liviu Dragnea a fost sanctionat cu un an de inchisoare cu suspendare pentru ca a facut un lucru bun. A fost sanctionat pentru ca a facut un lucru bun pe care l-am facut si eu si l-au facut si cei mai multi din cei de la masa, in sensul ca l-am suspendat pe Basescu, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern. De asemenea, Ponta ii considera prosti pe jurnalistii care au transmis stirea potrivit careia Liviu Dragnea este nasul ministrului propus al dezvoltarii, Sevile Shhaideh. Deci, nici nu stiu daca sa rad sau sa plang cand aud atatia prosti care publica stiri, a spus Ponta.

Liviu Dragnea: Nu este in regula sa fiu presedinte executiv al PSD cu aceasta condamnare. Demisia mea va fi inregistrata, astazi, la partid

Omul doi in PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca astazi isi va depune demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in ciuda amanarii sedintei partdului care ar fi trebuit sa transeze situatia lui Dragnea in partid.

Marian Oprisan considera ca Dragnea este victima propriilor decizii din PSD

Presedintele Consiliului Judetan Vrancea, Marian Oprisan, spune ca Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid. Liderul PSD Vrancea se refera la modificarile statutului partidului care.

PSD decide soarta lui Dragnea. Fostul ministru: Pentru mine, demnitatea este mai importanta decat oricare functie

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul, a ajuns la sediul PSD unde se tine sedinta in care se decide daca isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Liviu Dragnea explica ce relatie are Sevil Shhaideh, noua ministra a Dezvoltarii

Sevil Shhaideh nu ii este fina lui Liviu Dragnea, intrucat in religia musulmana nu exista termenul de nas, a precizat fostul ministru, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea explica ce relatie are cu Sevil Shhaideh, noua ministra a Dezvoltarii

Sevil Shhaideh nu ii este fina lui Liviu Dragnea, intrucat in religia musulmana nu exista termenul de nas, a precizat fostul ministru, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )