Libnet.ro
UNICEF

18:00

Irina Begu isi continua parcursul excelent de la Roma. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina

B1 B1,
Irina Begu isi continua parcursul excelent de la Roma. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina

Irina Begu continua parcursul excelent din cadrul turneului italian, dupa ce a trecut in doua seturi de Daria Kasatkina. Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Roma dupa ce a. continuă pe B1

TENIS: Irina Begu, prima sportiva calificata in turul secund la Turneul de la Roma

Irina Begu isi continua seria excelenta la Roma, acolo unde s-a impus categoric in primul tur, scor 6-3, 6-0, in disputa cu rusoaica Margarita Gasparyan numarul 52 mondial).

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma. A eliminat-o pe Noua Sarapova

Irina Begu isi continua marsul triumfal in Cetatea Romana, facand un nou meci foarte bun, azi, contra rusoaicei Daria Kasatkina.

Victorie fantastica a Irinei Begu la Roma. A demolat-o peViktoria Azarenka

Irina Begu isi continua parcursul fulminant inceput la Madrid. Begu, locul 35 WTA a invins-o in turul doi al turneului de la Roma, scor 6-2, 6-3, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 6 WTA si cap de serie numarul 4, meciul jucandu-se pe arena Pietrangeli.

Irina Begu continua parcursul senzational de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a confirmat forma buna din ultima vreme si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi,.

Victorie de exceptie pentru Irina Begu, la Roma. Romanca s-a calificat in turul 3 dupa victoria in fata Victoriei Azarenka

Victorie de exceptie a Irinei Begu in turul 2 la Roma. Romanca s-a impus in doua seturi contra Viktoriei Azarenka, numarul 6 WTA. Tenismena noastra s-a impus fara emotii contra rusoaicei,.

TENIS: Irina Begu s-a CALIFICAT in optimi in Turneul de la Roma

Romanca Irina Begu s-a calificat, miercuri, in optimi la Turneul de la Madrid, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belarus Victoria Azarenka, cu 6-3, 6-2, in runda a doua a turneului WTA de la Roma.

Irina Begu, victorie in turneul de la Roma: S-a calificat in semifinale

Romanca Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-4, pe rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu, victorie magnifica in fata Victoriei Azarenka

Irina Begu, locul 35 WTA, a invins-o categoric peVictoria Azarenka, locul 6, in turul II al turneului de la Roma. Romanca s-a impus in fata dublei castigatoare de.

Begu isi cunoaste adversara din sferturi la Roma. Nu s-au mai intalnit niciodata

Irina Begu s-a calificat, joi, intre cele mai bune opt jucatoare la turneul WTA Premier 5 de la Roma si are un culoar favorabil pentru o prezenta cel putin in semifinale.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Irina Begu joaca impotriva rusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in sferturile de finala la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )