Libnet.ro
UNICEF

18:00

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma. A eliminat-o pe Noua Sarapova

Adevărul Adevărul,
Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma. A eliminat-o pe Noua Sarapova

Irina Begu isi continua marsul triumfal in Cetatea Romana, facand un nou meci foarte bun, azi, contra rusoaicei Daria Kasatkina. continuă pe Adevărul

Succes rasunator pentru Irina Begu. S-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari. Irina Begu a invins-o luni, in runda inaugurala, pe.

TENIS: Irina Begu s-a CALIFICAT in optimi in Turneul de la Roma

Romanca Irina Begu s-a calificat, miercuri, in optimi la Turneul de la Madrid, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belarus Victoria Azarenka, cu 6-3, 6-2, in runda a doua a turneului WTA de la Roma.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari, dupa ce a invins-o luni, in runda inaugurala, pe rusoaica Margarita Gasparian, in doua seturi, 6-3, 6-0.

Irina Begu, victorie in turneul de la Roma: S-a calificat in semifinale

Romanca Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-4, pe rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu continua parcursul senzational de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a confirmat forma buna din ultima vreme si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi,.

Irina cea Mare. Begu si Monica Niculescu au reusit o calificare in sferturile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Irina Begu isi continua parcursul excelent de la Roma. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina

Irina Begu continua parcursul excelent din cadrul turneului italian, dupa ce a trecut in doua seturi de Daria Kasatkina. Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Roma dupa ce a.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Irina Begu joaca impotriva rusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in sferturile de finala la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Are Irina Begu un potential mai mare decat Simona Halep?

Este o intrebare pe care noi ne-am adresat-o insine de anul trecut, de cand Irina Begu a aratat niste calitati. In 2016, lucrurile par sa se accelereze, iar Begu incepe sa fie din ce in ce mai mult un pai in ochiul de vedeta al Simonei Halep.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )