Libnet.ro
UNICEF

18:00

Irina Begu continua parcursul senzational de la Roma

Antena3 Antena3,
Irina Begu continua parcursul senzational de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a confirmat forma buna din ultima vreme si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi,. continuă pe Antena3

Irina Begu isi continua parcursul excelent de la Roma. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a invins-o pe Daria Kasatkina

Irina Begu continua parcursul excelent din cadrul turneului italian, dupa ce a trecut in doua seturi de Daria Kasatkina. Irina Begu s-a calificat in sferturile turneului de la Roma dupa ce a.

Succes rasunator pentru Irina Begu. S-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari. Irina Begu a invins-o luni, in runda inaugurala, pe.

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari, dupa ce a invins-o luni, in runda inaugurala, pe rusoaica Margarita Gasparian, in doua seturi, 6-3, 6-0.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Roma. A eliminat-o pe Noua Sarapova

Irina Begu isi continua marsul triumfal in Cetatea Romana, facand un nou meci foarte bun, azi, contra rusoaicei Daria Kasatkina.

TENIS: Irina Begu s-a CALIFICAT in optimi in Turneul de la Roma

Romanca Irina Begu s-a calificat, miercuri, in optimi la Turneul de la Madrid, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belarus Victoria Azarenka, cu 6-3, 6-2, in runda a doua a turneului WTA de la Roma.

Irina Begu trece fara probleme de primul tur la Roma. S-a specializat pe 6-0

Jucatoarea Irina Begu a fost prima dintre jucatoarele din Romania care a debutat in turneul WTA Premier 5 de la Roma.

TENIS: Irina Begu, prima sportiva calificata in turul secund la Turneul de la Roma

Irina Begu isi continua seria excelenta la Roma, acolo unde s-a impus categoric in primul tur, scor 6-3, 6-0, in disputa cu rusoaica Margarita Gasparyan numarul 52 mondial).

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Daria Kasatkina in optimi (12:00). Begu e creditata cu sansa a doua

Irina Begu joaca impotriva rusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, pentru un loc in sferturile de finala la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Irina Begu, victorie in turneul de la Roma: S-a calificat in semifinale

Romanca Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 610 dolari, joi, dupa ce a invins-o cu 6-1, 6-4, pe rusoaica Daria Kasatkina.

Irina Begu o invinge pe Daria Kasatkina pentru un loc in sferturi la Roma

Irina Begu s-a impus in fatarusoaicei Daria Kasatkina, joi de la 12:00 live text in aceasta pagina, intr-un meci din optimile de finalala turneul WTA Premier 5 de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )