Libnet.ro
UNICEF

08:00

Irina-Camelia Begu, calificata in turul al doilea, la dublu, la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Irina-Camelia Begu, calificata in turul al doilea, la dublu, la Roland Garros

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp Romania/Italia) s-a calificat in turul al doilea, la dublu, la Roland Garros, dupa ce a trecut de Mona Barthel si Virginie Razzano. continuă pe România Liberă

Tenis: Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp Romania/Italia) s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu din cadrul celui de-al doilea Grand Slam al anului, Roland-Garros, relateaza Mediafax. Irina-Camelia Begu.

Monica Niculescu, invinsa in turul al doilea, la Roland Garros

Monica Niculescu a fost invinsa, joi, in turul al doilea, la Roland Garros, cu toate ca a ajunt minge de minge in setul al doilea. Ea a jucat cu Paula Ormaechea, iar partida a fost initial intrerupta din cauza ploii. Meciul .

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe .

Tenis: Sorana Cirstea s-a calificat in turul trei la Roland Garros

Sorana Cirstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Cirstea a invins-o, in turul doi, cu.

Tenis: Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 35 WTA, relateaza Mediafax. Muguruza a.

Monica Niculescu a fost la o minge distanta de turul 3 la Roland Garros

Ajunsa in premiera in turul 2 la Roland Garros, Monica Niculescu a ratat o sansa uriasa de a se califica in turul al 3-lea, unde o astepta fosta lidera mondiala Maria Sarapova.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

Romanca Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a reusit marti calificarea in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea a invins-o pe canadianca Aleksandra Wozniak cu scorul de 6-7 3/7), 7-5, 6-2, scrie Mediafax. in.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )