Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

B1 B1,
Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

Romanca Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a reusit marti calificarea in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea a invins-o pe canadianca Aleksandra Wozniak cu scorul de 6-7 3/7), 7-5, 6-2, scrie Mediafax. in. continuă pe B1

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea. Victorie dificila cu numarul 149 WTA

Sorana Cirstea, 26 WTA, s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Cirstea a trecut cu greu de Aleksandra Wozniak, 149 WTA, in trei seturi, scor 6-7 3-7), 7-5, 6-2. Romanca .

Sorana Cirstea se califica la mare lupta in turul doi

Meci foarte greu pentru Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros, unde in 2009 atingea faza sferturilor de finala.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi de la Roland Garros

Monica Niculescu 76 WTA) a invins-o pe jucatoarea din Estonia, Kaia Kanepi 26 WTA) si s-a calificat in turul doi de la Roland Garros.

Roland Garros: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 in clasamentul WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Roland Garros. Carstea a invins-o pe Aleksandra Wozniak Canada), scor 6-7 3/7), 7-5, 6-2.

Roland Garros: Sorana Cirstea joaca azi, in primul tur, cu Wozniak

Sorana Cirstea, 26 WTA, evolueaza azi in primul tur, la Roland Garros, impotriva canadiencei Aleksandra Wozniak, 149 WTA. Primul tur al competitiei se desfasoara pe 26 si 27 mai. Sorana Cirstea debuteaza azi, la Roland Garro .

LIVE Sorana Cirstea la Roland Garros (dupa ora 20:00)

Sorana Cirstea debuteaza astazi la Roland Garros intr-un meci care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro dupa ora 20:00 .

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

Prima reactie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Romanca si-a aflat urmatoarea adversara

Simona Halep 4 WTA) a invins-o pe rusoaica Alisa Kleybanova 87 WTA,) in meciul disputat marti si incheiat cu 6-0/6-2 in favoarea romancei.

Dupa Niculescu, alte trei romance pot accede in turul doi la Roland Garros. Cand joaca Halep, Cadantu si Cirstea

Monica Niculescu a reusind o performanta notabila la Roland Garros, reusind sa se califice, in premiera, in turul secund al turneului de Mare Slem de la Paris. Pe langa Niculescu, Halep, Cadantu si Cirstea vor juca luni si marti pentru calificarea in turul secund.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )