Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea se califica la mare lupta in turul doi

Online Sport Online Sport,
Sorana Cirstea se califica la mare lupta in turul doi

Meci foarte greu pentru Sorana Cirstea in primul tur la Roland Garros, unde in 2009 atingea faza sferturilor de finala. continuă pe Online Sport

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Roland Garros: Sorana Cirstea s-a calificat in turul al doilea. Victorie dificila cu numarul 149 WTA

Sorana Cirstea, 26 WTA, s-a calificat, marti, in turul al doilea al turneului de mare slem de la Roland Garros. Cirstea a trecut cu greu de Aleksandra Wozniak, 149 WTA, in trei seturi, scor 6-7 3-7), 7-5, 6-2. Romanca .

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

Romanca Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a reusit marti calificarea in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea a invins-o pe canadianca Aleksandra Wozniak cu scorul de 6-7 3/7), 7-5, 6-2, scrie Mediafax. in.

Roland Garros: Sorana Carstea s-a calificat in turul doi

Sorana Carstea, cap de serie numarul 26 si locul 26 in clasamentul WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Roland Garros. Carstea a invins-o pe Aleksandra Wozniak Canada), scor 6-7 3/7), 7-5, 6-2.

LIVE Sorana Cirstea la Roland Garros (dupa ora 20:00)

Sorana Cirstea debuteaza astazi la Roland Garros intr-un meci care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro dupa ora 20:00 .

Roland Garros: Sorana Cirstea joaca azi, in primul tur, cu Wozniak

Sorana Cirstea, 26 WTA, evolueaza azi in primul tur, la Roland Garros, impotriva canadiencei Aleksandra Wozniak, 149 WTA. Primul tur al competitiei se desfasoara pe 26 si 27 mai. Sorana Cirstea debuteaza azi, la Roland Garro .

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )