Libnet.ro
UNICEF

14:30

Jackery Air este cea mai subtire baterie reincarcabila cu USB

Playtech Playtech,
Jackery Air este cea mai subtire baterie reincarcabila cu USB

Superlativele absolute reusesc foarte bine sa vanda un produs, mai ales cand este vorba de unul portabil precum Jackery Air. Jackery Air este o baterie reincarcabila prin intermediul careia va puteti incarca aparate foto, smartphone-uri sau tablete. Are o capacitate generoasa de 5000 mAh, care este aproape suficienta pentru a va incarca complet un smartphone modern de trei ori. Are 124,46 x 7,62 x 58,42 milimetri si doar 154,22 grame. Are dimensiuni atat de compacte, ca iti e mai mare []. continuă pe Playtech

Este cea mai socanta fotografie surprinsa pe plaja. Nu aveai cum sa nu te uiti. Nu vezi in fiecare zi o aparitie ca asta!

I-a placut de mica sa fie independenta si puternica. A vrut sa treaca peste toate greutatile vietii prin propriile ei forte, asa ca Anna Kurkurina poate spune ca este o femeie incercata. Dar nu s-a oprit.

Zona euro a iesit din cea mai adanca perioada de recesiune

Unii spun ca este cea mai lunga perioada de recesiune de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, altii spun ca este cea mai lunga din istorie. Un lucru este cert: zona euro a iesit din recesiune, inregistrand doua trimestre consecutiv crestere economica. Declinul din ultimii ani si-a pus insa amprenta pe economia intregii Uniuni, unde criza economica a starnit o criza bancara, alta de incredere si numeroase miscari sociale ingrijoratoare.

Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Uniunea centrala a cooperativelor de consum din Moldova Moldcoop detine circa 1. 500 de magazine in intreaga tara, anunta Vasile Caraus, presedintele biroului executiv al acestei asociatii. Aceasta este cea mai extinsa retea de retail din Republica Moldova.

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani.

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat, luni, in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, al carei scop final este incluziunea sociala a tinerilor, relateaza Mediafax. Cea mai ridicata rata a saraciei absolute se inregistreaza tocmai la segmentul tanar, 15-19 ani, si se ridica la 8,4%. Strategia a fost lansata in dezbatere de secretarul de stat in MTS Cristian Cosmin, care a precizat ca Romania nu a mai avut un astfel de document din 2005. Potrivit lui .

Indiewire: Noul film al lui Corneliu Porumboiu este cinema romanesc in cea mai pura forma

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, proiectat in competitia Festivalului de la Locarno, reprezinta cinema-ul romanesc in cea mai pura forma, fiind insa putin.

Microsoft ataca iPad Mini, in cea mai noua campanie anti-Apple [VIDEO]

Nu este prima campanie anti-Apple si cu siguranta nici ultima, sunt curios insa cat de mult castiga Microsoft din astfel de reclame. E adevarat, acesta este trendul pietei, iar concurenta acerba din domeniul IT genereaza tot mai multe campanii agresive. Sunt totusi curios cat de benefice sunt astfel de metode pentru vanzarile de tablete ale unui gigant precum Microsoft. Cea mai recenta reclama din acest serial pune fata in fata un iPad mini si o tableta Acer Iconia W3. Aceasta [].

FOTO Cea mai mare statuie ecvestra din tara, expusa in Bucuresti.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania, realizata de tanara sculptorita in fier, Misha Diaconu, a fost expusa, sambata, in parcul Titan din Bucuresti. Statuia Calul Titanilor, realizata numai din otel, cantareste peste 1600 de kilograme si are o inaltime de 7 metri si jumatate. Misha Diaconu a lucrat timp de doi ani la realizarea ei si a folosit tehnica Repoussage. Statuia a inaugurat Tabara de Creatie Sculptura mileniului 3 Eco-Music-Art si va fi expusa pe toata durata .

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,3% in zona euro si cu 0,4% in Uniunea Europeana, in luna iunie 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere din randul statelor membre UE fiind inregistrata in Romania 9,6%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres. De asemenea, in luna iunie 2013 comparativ cu mai 2013, Romania a inregistrat a doua mare crestere a productiei industriale din UE 5,7%), fiind devansata doar de Irlanda 8,7%).

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )