Libnet.ro
UNICEF

14:01

Jaime King, fara machiaj, dar in cea mai buna forma

Antena3 Antena3,
Jaime King, fara machiaj, dar in cea mai buna forma

Are 35 de ani si a marturisit ca a trait o adevarata drama, dar Jaime King demonstreaza ca a mers mai departe si arata bine chiar fara machiaj. continuă pe Antena3

Cresterea ocuparii este cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii

Cresterea ocuparii reprezinta cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii si asigurarea unei pensii decente pentru persoanele asigurate in sistemul public, potrivit unui studiu realizat de Expert Forum, prezentat, azi, la o conferinta pe tema pensiilor private, de Suzana Dobre, director executiv al Expert Forum.

Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Daca ti-ai luat o carcasa pentru iPhone 6 si te-ai gandit ca asa e protejat, n-ai gresit. Totusi, carcasele nu sunt create la fel si cea de la UAG demonstreaza ce inseamna rezistenta.

Luni, 19 ianuarie, este cea mai deprimanta zi a anului, denumita si Blue Monday

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi din an. Aceasta este concluzia la care a ajuns psihologul britanic Cliff Arnall, care a creat o.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2015

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Lunea trista: 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi a anului

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a.

Blue Monday 2015: De ce este 19 ianuarie cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie este considerata a fi cea mai trista si deprimanta zi a anului, conform unui psiholog din Marea Britanie, care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai grele momente ale anului.

Cea mai deprimanta zi a anului 2015 va fi luni, 19 ianuarie

19 ianuarie va fi cea mai deprimanta zi din 2015, potrivit formulei matematice inventate de un psiholog britanic pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului. Potrivit lui Cliff Arnall, cea de-a treia zi de.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2015, cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume

Francul elvetian a devenit cea mai volatila moneda din lume dupa fluctuatiile din ultimele zile, arata o analiza Bloomberg, citata de Mediafax. Francul a luat locul rublei, care a detinut acest loc in ultimul an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )