Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cresterea ocuparii este cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea ocuparii este cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii

Cresterea ocuparii reprezinta cea mai buna politica pentru echilibrarea sistemului public de pensii si asigurarea unei pensii decente pentru persoanele asigurate in sistemul public, potrivit unui studiu realizat de Expert Forum, prezentat, azi, la o conferinta pe tema pensiilor private, de Suzana Dobre, director executiv al Expert Forum. continuă pe Ziarul Bursa

Luni, 19 ianuarie, este cea mai deprimanta zi a anului, denumita si Blue Monday

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi din an. Aceasta este concluzia la care a ajuns psihologul britanic Cliff Arnall, care a creat o.

Jaime King, fara machiaj, dar in cea mai buna forma

Are 35 de ani si a marturisit ca a trait o adevarata drama, dar Jaime King demonstreaza ca a mers mai departe si arata bine chiar fara machiaj.

Shemar Moore, star din Criminal Minds: Iubita mea este cea mai sexy sportiva din lume

Dragostea l-a prins in mreje total pe Shemar Moore. Starul din seriale precum The Young and the Restless sau Criminal Minds este foarte mandru de iubita lui, Shawna Gordon, o jucatoare de fotbal, care.

Un iPhone 6 care rezista la orice: Cu cea mai buna carcasa il poti arunca din spatiu si ajunge intreg pe Pamant

Daca ti-ai luat o carcasa pentru iPhone 6 si te-ai gandit ca asa e protejat, n-ai gresit. Totusi, carcasele nu sunt create la fel si cea de la UAG demonstreaza ce inseamna rezistenta.

Nastase nu sustine rezolvarea la DNA a problemelor din PSD

Solutia de a merge la DNA pentru a vorbi despre probleme partid nu este cea mai buna, a declarat fostul premier Adrian Nastase, acesta adaugand ca partidul nu are nevoie de scindari, iar excluderea din partid a lui Geoana si Vanghelie nu a fost inspirata.

Victor Ponta: Votul din diaspora ar trebui organizat tot de AEP

Preinregistrarea persoanelor din diaspora care doresc sa voteze este cea mai buna solutie de evitare a unor noi probleme, dar presupune ca acele persoane sa si doreasca sa se inregistreze, o alta solutie fiind ca alegerile sa fie organizate de Autoritatea Electorala Permanenta, spune premierul Ponta.

Economia Chinei, cea mai slaba evolutie din ultimul sfert de secol

Cresterea economica a incetinit brusc in China in 2014, alunecand la un nivel nemaivazut de 24 ani, potrivit unui grup de analisti, potrivit carora, a doua cea mai mare economie globala va continua sa aiba probleme si in 2015, in timp ce autoritatile de la Beijing fac eforturi de reechilibrare.

Blue Monday 2015: De ce este 19 ianuarie cea mai deprimanta zi din an

Cea de-a treia zi de luni din ianuarie este considerata a fi cea mai trista si deprimanta zi a anului, conform unui psiholog din Marea Britanie, care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai grele momente ale anului.

Cea mai usoara limba straina.Care sunt cele mai usoare limbi straine de invatat, pentru romani

Cea mai usoara limba straina pentru romani este, de fapt, cea mai apropiata gramatical si lexical de limba romana. Practic, noi prindem mai usor limbile romanice, care au la baza limba latina, si limbile fata de care suntem apropiati cultural, adica engleza si franceza, a explicat lingvistul Alexandru Nicolae de la Institutul de Lingvistica al Academiei Romane.

Luni, 19 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2015

Cea de-a treia zi de luni a anului, care in 2015 cade pe 19 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )