Libnet.ro
UNICEF

12:30

Japonia: Aproximativ 40 de persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,8 magnitudine, produs sambata

B1 B1,
Japonia: Aproximativ 40 de persoane au fost ranite in urma cutremurului de 6,8 magnitudine, produs sambata

Aproximativ 40 de persoane au fost ranite in Japonia, in urma cutremurului produs sambata seara in zona prefecturii Nagano. Totodata, pagube importante au fost inregistrate intr-o statiune de schi, unde s-au. continuă pe B1

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,8 in Japonia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs sambata seara in Japonia, in prefectura Nagano centru-nord), potrivit agentiei nationale de meteorologie, relateaza AFP.

Vremea rea a facut victime pe soselele Galatiului. Mai multe persoane au fost ranite in urma unor accidente rutiere

Un galatean in varsta de 39 ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiul Galati, nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar in fata sa, condus de o femeie in varsta de 30 ani.

Suceava: Trei persoane au fost ranite in urma unui accident provocat de un tanar care s-a urcat baut la volan

Un tanar din comuna suceveana Straja a fost retinut dupa ce, sambata seara, fiind baut, a provocat un accident in urma caruia trei persoane au fost ranite, iar apoi a fugit de la locul accidentului,.

O explozie s-a produs in subsolul unui hotel din Londra: 14 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs in noaptea de vineri spre sambata in subsolul unui hotel de cinci stele din Londra, 14 angajati ai hotelului fiind raniti, iar aproximativ 500 de clienti fiind evacuati, informeaza.

Alimentarea cu energie electrica, afectata in mai multe localitati din Galati in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, transmite Mediafax.

Mai multe localitati din Galati au ramas fara curent electric in urma cutremurului

Alimentarea cu energie electrica a fost afectata, sambata seara, in mai multe localitati din judetul Galati, in urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, produs in zona Vrancea, scrie Mediafax .

Un accident rutier s-a produs pe soseaua Deva - Arad. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un barbat in varsta de 66 de ani a murit si alte trei persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care s-a produs sambata, pe soseaua Deva - Arad, in apropiere de municipiul Deva, informeaza.

Atentat sinucigas in timpul unui meci de volei din Afganistan: 50 de persoane au murit si alte 60 au fost ranite

50 de persoane au murit si alte 60 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis duminica pe un teren de volei din provincia Paktika, in estul Afganistanului, a declarat pentru AFP viceguvernatorul.

Grecia: Un barbat a deschis focul intr-un bar din Pireu. 15 persoane au fost ranite

Un atact armat a aviut loc sambata dimineata intr-un local din Grecia. Un barbat inarmat a ranit 15 persoane un bar din Pireu, in apropiere de Atena, act care ar avea legatura cu traficul de droguri, a.

Bacau: Sase persoane au fost ranite, dupa ce un autocamion le-a lovit in plin intr-o parcare

Sase angajasi ai unei societati comerciale din judetul Calarasi au fost raniti, joi, dupa ce o autobasculanta cu balast a intrat in plin in ei, in timp ce se aflau in parcarea din fata unei pensiuni din.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.248 seconds )