Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,8 in Japonia

Adevărul Adevărul,
Mai multe persoane au fost ranite in urma unui cutremur cu magnitudinea de 6,8 in Japonia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs sambata seara in Japonia, in prefectura Nagano centru-nord), potrivit agentiei nationale de meteorologie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Vremea rea a facut victime pe soselele Galatiului. Mai multe persoane au fost ranite in urma unor accidente rutiere

Un galatean in varsta de 39 ani, in timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc din municipiul Galati, nu a pastrat distanta corespunzatoare in mers si a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar in fata sa, condus de o femeie in varsta de 30 ani.

Trei persoane au fost ranite in urma unor accidente rutiere petrecute in Galati

Una dintre victime a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Galati. Politistii galateni au inceput anchete pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestor accidente.

SUA: Un barbat inarmat a intrat in campusul Universitatii din Florida. Cel putin doua persoane au fost ranite

Un barbat inarmat a patruns in campusul Universitatii din Florida, informeaza Los Angeles Times. Piotrivit martorilor, mai multe focuri de arma ar fi fost auzite in apropierea bibliotecii, iar un oficial din.

Un accident rutier s-a produs pe soseaua Deva - Arad. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

Un barbat in varsta de 66 de ani a murit si alte trei persoane au fost ranite, in urma unui accident rutier care s-a produs sambata, pe soseaua Deva - Arad, in apropiere de municipiul Deva, informeaza.

O explozie s-a produs in subsolul unui hotel din Londra: 14 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs in noaptea de vineri spre sambata in subsolul unui hotel de cinci stele din Londra, 14 angajati ai hotelului fiind raniti, iar aproximativ 500 de clienti fiind evacuati, informeaza.

Grecia: Un barbat a deschis focul intr-un bar din Pireu. 15 persoane au fost ranite

Un atact armat a aviut loc sambata dimineata intr-un local din Grecia. Un barbat inarmat a ranit 15 persoane un bar din Pireu, in apropiere de Atena, act care ar avea legatura cu traficul de droguri, a.

Bacau: Sase persoane au fost ranite, dupa ce un autocamion le-a lovit in plin intr-o parcare

Sase angajasi ai unei societati comerciale din judetul Calarasi au fost raniti, joi, dupa ce o autobasculanta cu balast a intrat in plin in ei, in timp ce se aflau in parcarea din fata unei pensiuni din.

Nicolescu: Unele companii energetice au mult cash si ar trebui sa faca mai multe investitii

Unele companii energetice precum Electrica si Nuclearelectrica dispun de foarte mult cash si ar trebui sa faca mai multe investitii, a declarat, in urma cu putin timp, Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru Energie.

ANSVSA face controale la fermele de pasari, dupa ce au fost confirmate mai multe focare de gripa aviara in Europa

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata de Comisia Europeana ca au fost confirmate mai multe focare de.

Hegedus Csilla, clujeanca din fruntea Ministerului Culturii, obtine venituri din mai multe comitete si comitii

Hegedus Csillaeste, de ieri, noul ministru al Culturii, la propunerea UDMR. Clujeanca a fost secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si a obtinut venituri din mai multe activitati: coproprietar al SC Pro Utilitas S. L, director executiv al Fundatiei Transilvania Trust, secretar general adjunct al UDMR Bucuresti, expert al AFCN si expert al Comisiei Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )