Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO estede mare importanta

Antena3 Antena3,
Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO estede mare importanta

NATO se adapteaza la un mediu de securitate mai imprevizibil, mai nesigur, iar Romania este de mare importanta in acest context, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. continuă pe Antena3

JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

ACTUALIZARE - Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta, in conditiile unui mediu de securitate imprevizibil ----- Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Romania e in centrul unor evolutii tensionate

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Radu Tudor, fata in fata cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Interviu-eveniment, la Punctul de intalnire

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Klaus Iohannis l-a primit, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, informeaza B1 TV. Stoltenberg a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala a ministrilor.

Stoltenberg:NATO se adapteaza la un mediu de securitate mai imprevizibil, mai nesigur si Romania este de mare importanta in acest context

NATO se adapteaza la un mediu de securitate mai imprevizibil, mai nesigur, iar Romania este de mare importanta in acest context, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Iohannis l-a primit pe secretarul general al NATO Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Iohannis se ntlneste joi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, incepand cu ora 09:30, la Palatul Cotroceni, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Seful NATO: Ne pregatim pentru o lume fara Tratatul privind Fortele Nucleare. Mai sunt doua zile pana la termenul dat Rusiei si nu e niciun semn de progres (VIDEO)

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca mai sunt doua zile pana la expirarea termenului limita dat de NATO Rusiei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )