Libnet.ro
UNICEF

18:30

Judecatoarea care l-a arestat pe Mircea Basescu, in spital in urma unui accident rutier in fata Tribunalului

Adevărul Adevărul,
Judecatoarea care l-a arestat pe Mircea Basescu, in spital in urma unui accident rutier in fata Tribunalului

Judecatoarea Brandusa Gheorghe, de la Tribunalul Bucuresti, care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu, a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier, ea fiind transportata la spital, dupa ce a acuzat dureri de spate. continuă pe Adevărul

Judecatoarea care l-a trimis pe Mircea Basescu in arest preventiv, accidentata in fata Tribunalului

Magistratul Brandusa Gheorghe, de la Tribunalul Bucuresti, care a dispus arestarea preventiva a lui Mircea Basescu, a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier. Judecatoarea a fost transportata la spital dupa ce a acuzat dureri de spate. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii, chiar in fata instantiei la care lucreaza Brandusa Gheorghe. Judecatoarea, aflata la volanul masinii sale, a vrut sa vireze la stanga, insa nu s-a asigurat si a fost lovita lateral de un alt sofer care venea din spate.

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti din procesul lui Mircea Basescu a ajuns la spital, in urma unui accident usor

Judecatoarea Brandusa Gheorghe, care se ocupa de procesul lui Mircea Basescu, a ajuns la spital, miercuri, in urma unui accident usor, petrecut chiar in fata Tribunalului Bucuresti, relateaza B1 TV. Masina.

Mircea Basescu: Nu l-am sunat pe Traian de cand am fost arestat si nici el nu a luat legatura cu mine

Mircea Basescu sustine ca nu a vorbit cu fratele sau, Traian Basescu, sau cu familia prezidentiala de cand este in arest. Fratele presedinteleui a mai spus ca pe Bercea Mondial l-a cunoscut prin intermediul lui Marian Capatana, iar conditiile din Arestul Politiei Capitalei sunt decente.

Mircea Basescu, despre acuzatorii sai: Au refuzat sa dea filmele originale fiindca s-a umblat pe ele

Fratele presedintelui Romaniei,Mircea Basescu, crede ca inregistrarile pe baza carora a fost arestat sunt modificate si ca nu finii sai sunt in spatele intregului scandal, potrivit afirmatiilor sale dintr-un interviu acordat Romania TV.

Nati Meir, catre Mircea Basescu: Avocatul Pavel Abraham m-a rugat tot timpul sa dau in Traian Basescu

Neti Meir i-a trimis din arest o scrisoare lui Mircea Basescu, in care ii spune ca avocatul Pavel Abraham l-a rugat sa dea in presedintele Traian Basescu. Potrivit scrisorii, publicate de jurnalistul Robert.

Sinteza Zilei: Procurorii care au anchetat cazul spagii primite de Mircea Basescu au ignorat probe

Intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentatdetaliul din casa lui Mircea Basescu, ignorat de anchetatori. Fratele presedintelui Traian Basescu are in locuinta sa un sistem de.

Mircea Basescu cere inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Mircea Basescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta, a cerut miercuri Tribunalului Constanta sa ii inlocuiasca masura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cererea va fi analizata de judecatori in aceasta saptamana.

Mircea Basescu vrea acasa. Fratele presedintelui si-ar dori sa stea in arest la domiciliu: Am luat totul ca pe o gluma

Mircea Basescu face o noua incercare de a iesi din inchisoare. Dupa ce judecatorii i-au respins schimbarea arestarii preventive cu punerea sub control judiciar, fratele presedintelui vrea in arest la domiciliu.

Mircea Basescu: Nu e mana finilor mei. Am luat totul ca pe o gluma

Mircea Basescu a vorbit, din spatele gratiilor, despre relatia cu familia lui Bercea Mondial. Nu ma simt vinovat cu nimic. Am luat totul ca pe o gluma. De exemplu, cand pe film spun la mine au ajuns 250. 000 fac o .

Mircea Basescu cere arest la domiciliu

Avocatul lui Mircea Basescu a inaintat o cerere pentru schimbarea masurii de arest preventiv in arest la domiciliu, relateazaB1 TV. Astfel, aparatorul lui Basescu spera la masura controlului judiciar sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )