Libnet.ro
UNICEF

14:00

Judecatori de la inalta Curte, trimisi in judecata pentru coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris si chefuri in restaurante

România Liberă România Liberă,
Judecatori de la inalta Curte, trimisi in judecata pentru coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris si chefuri in restaurante

Judecatori de la Instanta Suprema, intre care si fosta presedinta a Sectiei de contencios administrativ si fiscal, Gabriela Victoria Barsan, doi avocati si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA, intr-un dosar de coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris, obiecte vestimentare de lux si petreceri la restaurante. continuă pe România Liberă

Judecatoarea Birsan si alti magistrati de la inalta Curte, trimisi in judecata de DNA. Magistratii luau spaga excursii la Paris si chefuri in restaurante

Judecatori de la Instanta Suprema, intre care si fosta presedinta a Sectiei de contencios administrativ si fiscal, Gabriela Victoria Birsan, doi avocati si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA, intr-un dosar de coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris, obiecte vestimentare de lux si petreceri la restaurante.

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, trimisi in judecata de procurorii DNA

Patru fosti si actuali judecatori de la Curtea Suprema, alaturi de alte patru persoane, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzati, printre altele, de luare de mita si trafic de influenta.

Fostul primar si contabila primariei Cociuba Mare, trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri

Fostul primar al comunei Cociuba Mare si contabila institutiei au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia unor bani de la buget si au indus in eroare Prefectura Bihor in ceea ce priveste datoriile primariei.

Judecatoarea Birsan de la ICCJ, trimisa in judecata pentru ca a luat mita excursii, pantofi si poseta

Judecatoarea Gabriela Birsan de la ICCJ a fost trimisa in judecata, joi, pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Gabriela Birsan, judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ),.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Judecatoarele Barsan si Pusoiu de la ICCJ, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Judecatoarele Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu de la inalta Curte de Casatie si Justitie au fost trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Judecatoarele sunt acuzate ca luau spaga su.

Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, trimisa in judecata pentru fraudarea fondurilor UE

Directoara firmei de conserve Vascar Vaslui, Gabriela Ciuburciu, fostul director comerical si fostul contabil sef al societatii, precum si sase firme au fost trimisi in judecata pentru fradarea fondurilor.

Primar din Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Primarul unei comune din judetul Bihor si contabia de la primaria respectiva au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia fondurilor si au adus bugetului de stat o paguba de peste 235. 000 de lei, informeaza Parchetul General.

Senatorul Isaila, trimis in judecata pentru coruptie. Procurorii nu renunta la cautiunea de 500.000 de lei

DNA a finalizat rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe senatorul Marius Ovidiu Isaila, acuzat de trafic de influenta si instigare la fals in inscrisuri oficiale. Alaturi de el va lua loc in boxa acuzatilor si consilierul parlamentar Cristian Ene. Un alt inculpat si-a negociat deja pedeapsa cu procurorii: 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )