Libnet.ro
UNICEF

16:00

Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, trimisa in judecata pentru fraudarea fondurilor UE

B1 B1,
Directoarea fabricii de conserve Vascar Vaslui, trimisa in judecata pentru fraudarea fondurilor UE

Directoara firmei de conserve Vascar Vaslui, Gabriela Ciuburciu, fostul director comerical si fostul contabil sef al societatii, precum si sase firme au fost trimisi in judecata pentru fradarea fondurilor. continuă pe B1

Cea mai influenta femeie de afaceri din Vaslui, trimisa in judecata, in stare de arest, pentru fraude cu fonduri europene

Procurorii DNA au dispus astazi trimiterea in judecata a Gabrielei Ciuburciu, directorul general si actionarul majoritar al societatii Vascar, mai cunoscut brand in materie de preparate din carne din Vaslui, sub acuzatia de fraude cu fonduri europene, fals in inscrisuri, spalare de bani etc. Potrivit procurorilor DNA, prejudiciul in acest caz depaseste un milion de euro.

Judecatoarea Birsan de la ICCJ, trimisa in judecata pentru ca a luat mita excursii, pantofi si poseta

Judecatoarea Gabriela Birsan de la ICCJ a fost trimisa in judecata, joi, pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Mediafax. Gabriela Birsan, judecator la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ),.

Judecatoarele Barsan si Pusoiu de la ICCJ, trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Judecatoarele Gabriela Barsan si Iuliana Pusoiu de la inalta Curte de Casatie si Justitie au fost trimise in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Judecatoarele sunt acuzate ca luau spaga su.

Primar din Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Primarul unei comune din judetul Bihor si contabia de la primaria respectiva au fost trimisi in judecata pentru deturnare de fonduri. Cei doi au schimbat destinatia fondurilor si au adus bugetului de stat o paguba de peste 235. 000 de lei, informeaza Parchetul General.

Judecatori de la inalta Curte, trimisi in judecata pentru coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris si chefuri in restaurante

Judecatori de la Instanta Suprema, intre care si fosta presedinta a Sectiei de contencios administrativ si fiscal, Gabriela Victoria Barsan, doi avocati si un om de afaceri, au fost trimisi in judecata de DNA, intr-un dosar de coruptie. Magistratii luau spaga excursii la Paris, obiecte vestimentare de lux si petreceri la restaurante.

Instructor auto trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe instrutcorul auto George Popa, pentru trafic de influenta in forma continuata. Acesta cerea de la elevi sume cuprinse intre 200 si 5. 000 de euro pentru a-i ajuta sa obtina permisul de conducere.

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Pavel Cochior Bejan, avocat in cadrul Baroului Bucuresti a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta.

Senatorul PSD Ovidiu Marius Isaila, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Senatorul Ovidiu Marius Isaila si consilierul sau Stefan Cristian Ene au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru coruptie.

Ofiter DNA, trimis in judecata pentru divulgarea unor informatii confidentiale

Un ofiter de politie judiciara al Directiei Nationale Anticoruptie, a fost trimis in judecata, dupa ce si-a recunoscut vinovatia. El este acuzat ca a divulgat informatii confidentiale din doua dosare penale unor persoane.

Fost primar comuna Bihor, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au dispus trimiterea in judecata a lui Irimie Ioan, fost primar al unei comune din Bihor, pentru deturnare de fonduri, transmite un comunicat al Parchetului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )