Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jumatate din companiile romanesti mari posteaza zilnic pe retelele de socializare (studiu EY)

Hotnews Hotnews,
 Jumatate din companiile romanesti mari posteaza zilnic pe retelele de socializare (studiu EY)

Circa 8 din 10 companii romanesti utilizeaza retelele sociale pentru promovarea companiei, iar mai mult de jumatate dintre companii utilizeaza marketing-ul pe retelele de socializare de 1-3 ani. Aproape jumatate dintre aceste companii au o frecventa zilnica a postarilor si considera ca utilitatea retelelor de socializare pentru companie va creste in viitorul apropiat. Cele mai utilizate retele sunt Facebook cu 93% rata de utilizare, YouTube cu 43% si LinkedIn cu 43%, conform studiului EY Romania - Social media si mediul de afaceri romanesc. vezi atasament). continuă pe Hotnews

Ce retele de socializare folosesc companiile romanesti.

Cele mai utilizate retele de socializare de catre firmele romanesti sunt Facebook, cu 93% rata de utilizare, YouTube cu 43% si LinkedIn cu 43%, conform unui studiu intitulat EY Romania Social media si mediul de afaceri romanesc. 78% dintre companiile romanesti utilizeaza retelele sociale pentru promovarea companiei, iar mai mult de jumatate dintre companii utilizeaza marketing-ul pe retelele de socializare de cel putin un an. Aproape jumatate dintre aceste companii au o frecventa .

EY: Companiile romanesti folosesc retelele sociale in proportie de 87% pentru comunicarea de brand

Managerii din companiile din Romania folosesc retelele de socializare in proportie de 87% pentru comunicarea de brand si in procent de 85% pentru marketing si vanzari, conform studiului Social media si mediul de afaceri romanesc, realizat.

'Moda' le obliga sa fie online. Cate companii romanesti posteaza zilnic pe Facebook, YouTube si LinkedIn

Intr-o lume dominata de viteza, nimeni nu isi mai permite sa nu traiasca si in online. Prin asta trec si marile companii romanesti, obligate de moda globala sa comunice in acelasi timp pe cele mai accesate retele sociale.

TOP: 10 actiuni romanesti care au batut de sapte ori dobanda bancara

Intr-un an in care majoritatea actiunilor de pe Bursa de la Bucuresti au inregistrat cresteri, zece titluri s-au diferentiat reusind sa urce cu peste 35%, de sapte ori mai mult decat cele mai mari dobanzi pe care bancile locale le ofera pentru depozite. De remarcat ca aproape jumatate din companiile aflate in top activeaza in domeniul constructiilor.

Creatoarea lui Harry Potter, impresionata de imaginile din orfelinatele romanesti. Faimoasa autoare va ajuta orfanii din Romania

Faimoasa autoare a seriei Harry Potter va da o mana de ajutor orfanilor din Romania si alte tari europene. intr-un interviu acordat ziarului Daily Mail, scriitoarea spune ca vrea sa relanseze activitatea or.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )