Libnet.ro
UNICEF

15:00

Kim Kardashin, din nou fara haine. in poze, arata bine

Antena3 Antena3,
Kim Kardashin, din nou fara haine. in poze, arata bine

Este clar ca maritisul nu a potolit-o pe Kim Kardashian. Vedeta cunoscuta pentru posteriorul ei generos simte nostalgia pictorialelor sexy de altadata. continuă pe Antena3

Dorel loveste din nou. Un cartier intreg din Tulcea a ramas fara apa

Dorel loveste din nou. De data asta, a lovit puternic in conducta principala de apa potabila din Tulcea si a spart-o. Jetul de apa a fost atat de puternic incat s-a ridicat pana la nivelul 4 al unui bloc.

Politistii cu studii superioare primesc din nou sporul de 25% din salariul de baza

Agentii de Politie cu studii superioare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI) care isi desfasoara activitatea in acelasi domeniu ca in decembrie 2009 vor beneficia, din nou, de un spor de 25% din salariul de baza, potrivit unui ordin al ministrului Gabriel Oprea.

Viorel Hrebenciuc, audiat din nou la DNA, in dosarul Laura Georgescu - CNA

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat din nou astazi la sediul DNA, pentru a fi audiat, in calitate de martor, in dosarul Laura Georgescu - CNA.

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata, in 2015, si a declarat ca vrea ca noul membru al familiei sale sa fie o fetita, relateaza Mediafax.

Ponta le-a facut din nou ochi dulci chinezilor

Oficialii nostri au fost din nou in China, cu aceeasi oferta generoasa pe care, de cativa ani, o tot fac investitorilor chinezi.

Lamarcus Tinker, star din Glee, oficial din nou liber

Lamarcus Tinker este din nou burlac. Divortul starului din Glee de sotia lui, Shari Butler-Tinker, a fost finalizat.

Din nou despre unul dintre obiectivele de tara ale Romaniei cresterea de competitivitate

Romania va trece in 2014 in stadiul de tranzitie catre economia bazata pe inovare. Conform Raportului Competitivitatii Globale, anul trecut Romania a avut cea mai mare crestere de competitivitate dintre tarile UE, cu progrese la infrastructura, eficienta guvernamentala dar cel mai mult la Inovare. Competititate mai mare vine din productivitate, inseamna crestere economica, salarii mai mari, locuri de munca si sustenabilitate sociala.

Cursul a trecut din nou de 4,4 lei/euro, pe un trend regional de marcare a profiturilor

Cursul de referinta publicat de BNR a revenit marti peste nivelul de 4,4 lei/euro, in conditiile in care cotatiile din piata au inceput sa urce dupa prima ora de tranzactionare, pe un trend regional de marcare a profiturilor de catre investitori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )