Libnet.ro
UNICEF

19:30

Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa

B1 B1,
Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la problemele cu votul din diaspora ca nu accepta ca voturile romanilor sa fie. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin. Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa (VIDEO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la problemele cu votul din diaspora ca nu accepta ca voturile romanilor sa fie.

Klaus Iohannis, 46,17% din voturile din strainatate

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a obtinut 46,17% din voturile din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, pentru care au votat 15,90% dintre alegatori, si de candidatul independent Monica Macovei cu 15,20%, conform rezultatelor anuntate astazi.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

VIDEO Rezultate oficiale partiale, ora 10:20: Victor Ponta - 40,33%, Klaus Iohannis - 30,44%, Calin Popescu Tariceanu - 5,40%. Au fost centralizate voturile din 98,3% din sectiile de votare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat luni dimineata, la ora 11:00, noi rezultate oficiale partiale, dupa centralizarea voturilor din 98,3% din sectii. Conform datelor, Victor Ponta a obtinut 40,33% din voturi, Klaus Iohannis 30,44 %, Tariceanu 5,40%, Elena Udrea 5,18%, Monica Macovei 4,46%. Prezenta la vot pe tara a fost de 53,16%.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

HARTA INTERACTIVA Cum se impart pe glob voturile romanilor din diaspora. Vezi in ce tari exotice au fost alegatori

La alegerile din 2 noiembrie, in Israel au votat doar 775 de romani, adica mai putin ca in Norvegia, Cehia sau Luxemburg. Din Zimbabwe catre Romania s-au trimis 6 voturi, iar in Sudan si Sri Lanka au votat 7, respectiv 10 romani. HotNews. ro a centralizat voturile venite din disapora si a realizat o harta interactiva care arata cum s-au repartizat geografic voturile romanilor de peste granita si cate sectii de votare au fost pentru fiecare tara.

Klaus Iohannis, votat de 371 de romani la New York. Ponta - doar 65 de voturi

Candidatul ACL la prezidentiale Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi ale romanilor care au votat la New York. Primarul Sibiului a fost votat de 371 de romani cu drept de vot, in timp ce Victor Ponta a.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Romanii au votat corect, avem un rezultat foarte bun

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a declarat, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca rezultatul alegerilor de duminica seara este un rezultat foarte bun, multumindu-le in acelasi timp romanilor care au iesit sa voteze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )