Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre parteneriatul strategic cu SUA: La partea politica stam extraordinar de bine, in zona militara si a securitatii stam foarte bine. in domeniul economic este loc pentru o colaborare mai buna

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre parteneriatul strategic cu SUA: La partea politica stam extraordinar de bine, in zona militara si a securitatii stam foarte bine. in domeniul economic este loc pentru o colaborare mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul intalnirii cu romanii de la Washington, ca Romania colaboreaza foarte bine cu Statele Unite ale Americii in. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Barack Obama mi-a multumit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca omologul sau american, Barack Obama, i-a multumit, in timpul unei scurte intrevederi, pentru Parteneriatul strategic dintre SUA si Romania, transmite.

Klaus Iohannis, la Casa Alba, alaturi de Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele SUA Barack Obama. Seful statului roman a participat la cina oferita de Obama cu ocazia Summitului Securitatii nucleare.

Corespondenta din SUA. Klaus Iohannis, intampinat la Muzeul Holocaustului de un supravietuitor nascut in Transilvania. Ce sotie tanara si frumoasa aveti!

Aflat la Washington pentru a participa la Summitul Nuclear, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au vizitat joi Muzeul Holocaustului. Cuplul prezidential a fost intampinat de unul dintre ultimii surpravietuitori ai lagarelor naziste, nascut in Transilvania. Ce sotie tanara si frumoasa aveti, i-a spus batranul presedintelui. Seful statului i-a zambit.

Scandalul moscheii din Bucuresti. Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa vizita in Turcia

Negocierile pentru ridicarea unei moschei la Bucuresti au fost incepute de Adrian Nastase, in 2004, continuate de Traian Basescu, in 2011, si avansate de Victor Ponta, in 2015, care, prin hotarare de Guvern, a oferit Turciei terenul de la Romexpo. Aceasta este varianta Presedintiei. Raspunsul vine dupa ce Klaus Iohannis a fost acuzat ca, in urma vizitei de la Ankara, s-a inteles cu Erdogan pentru construirea moscheii din centrul Capitalei.

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali. Potrivit unui sondaj realizat de CURS la comanda Societatii Academice Romane, doar 27,5% dintre bucuresteni aproba.

Ora 12.00. Klaus Iohannis, declaratii de presa, inainte de plecarea la Washington

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa inainte de vizita pe care o va efectua la Washington, unde va participa la Summitul pentru securitatea nucleara.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la summit-ul privind securitatea nucleara de la Washington, a publicat vineri, pe Facebook, o poza in care apare alaturi de presedintele american Barack Obama, la Casa Alba.

Klaus Iohannis: in urmatoarele saptamani voi avea consultari cu toate partidele politice privind legislatia in domeniul securitatii

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca, in urmatoarele saptamani, va avea consultari cu toate partidele cu privire la legislatia in domeniul securitatii, punctand ca este.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )