Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, la Casa Alba, alaturi de Barack Obama

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis, la Casa Alba, alaturi de Barack Obama

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele SUA Barack Obama. Seful statului roman a participat la cina oferita de Obama cu ocazia Summitului Securitatii nucleare. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, alaturi de Barack Obama la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la summit-ul privind securitatea nucleara de la Washington, a publicat vineri, pe Facebook, o poza in care apare alaturi de presedintele american Barack Obama, la Casa Alba.

Presedintele Iohannis, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare, transmite Agerpres.

Ora 12.00. Klaus Iohannis, declaratii de presa, inainte de plecarea la Washington

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa inainte de vizita pe care o va efectua la Washington, unde va participa la Summitul pentru securitatea nucleara.

Iohannis s-a pozat din nou cu Obama, la Casa Alba

Presedintele Klaus Iohannis a participat joi seara la cina oferita de presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba, in onoarea sefilor de delegatii prezenti la Summitul securitatii nucleare.

Ce vrea sa faca Obama dupa ce pleaca de la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, al carui mandat se incheie in ianuarie 2017, vrea ca, dupa ce se va retrage de la Casa Alba, sa profite de timpul liber si sa doarma.

Obama intentioneaza sa doarma trei sau patru luni, dupa ce i se termina mandatul la Casa Alba

Presedintele american Barack Obama, al carui mandat se incheie in ianuarie 2017, intentioneaza ca, dupa ce se va retrage de la Casa Alba, sa profite de timpul liber si sa doarma, relateaza portalul Politico.

Casa Alba: China sa isi rezolve disputele maritime cu tarile vecine intr-o maniera pasnica

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a cerut Chinei sa isi rezolve problemele maritime cu tarile vecine intr-o maniera pacifista, dar si sa mentina libertatea de navigare.

Barack Obama, din nou jucaus. O fetita l-a facut sa uite ca e presedinte

Adora copiii, iar copiii il iubesc. Asa ca nu e de mirare ca Barack Obama a fost surprins din nou intr-o ipostaza jucausa.

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali

Cadere spectaculoasa in sondaje pentru presedintele Klaus Iohannis si liberali. Potrivit unui sondaj realizat de CURS la comanda Societatii Academice Romane, doar 27,5% dintre bucuresteni aproba.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul securitatii nucleare de la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se va afla de miercuri pana sambata in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul securitatii nucleare, care va avea loc la Washington. Potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )