Libnet.ro
UNICEF

17:30

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal

B1 B1,
Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Stire in curs de actualizare. continuă pe B1

Klaus Iohannis este noul presedinte al Partidului National Liberal: ii invit inapoi in partid pe cei care au plecat

Primarul Sibiului Klaus Iohannis a fost ales, sambata, noul presedinte al Partidului National Liberal, anunta B1 TV. Klaus Iohannis a primit 1. 334 de voturi de la delegatii prezenti sambata la congresul PNL,.

VIDEO Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL: PDL accepta ca noua formatiune sa se numeasca Partidul National Liberal/ Rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale, trimisa in Delegatia Permanenta - Competitie intre Klaus Iohannis si Cr

Klaus Iohannis este noul presedinte al PNL, el primind sambata, la congresul liberalilor, votul a 1334 de delegati, in timp ce contracandidatul sau Ioan Ghise a fost votat de 144 de delegati. In discursul de dupa anuntarea rezultatului votului, Iohannis a sustinut ca este in masura sa confirme ca PDL a acceptat ca noua formatiune politica rezultata din fuziunea cu liberalii sa se numeasca PNL. El a supus ulterior la vot fuziunea cu PDL, care a fost votata in majoritate. Imediat a venit replica prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu: Dl Johannis a anuntat ca e mandatat sa informeze Congresul PNL cum ca noul partid format prin fuziunea cu PDL se va numi. Doresc sa il anunt pe dl Johannis ca nu stiu ce mandat are, dar al meu nu. Dupa ce au votat fuziunea PDL-PNL, liberalii au votat pentru aderarea PNL la grupul PPE. In cadrul congresului de sambata, Klaus Iohannis a propus de asemenea ca rezolutia privind desemnarea candidatului la prezidentiale sa fie amanata. Potrivit unor surse, PNL isi va desemna candidatul la prezidentiala in urma unui sondaj, probabil in august-septembrie.

Mihaela Timisan este noul presedinte al Tribunalului Hunedoara

Mihaela Timisan este noul presedinte al Tribunalului Hunedoara. Judecatoarea care a condus Sectia Penala a Tribunalului Hunedoara a promovat examenele organizate de Consliul Superior al Magistraturii, prin Institutul National al Magistraturii.

Catalin Predoiu: Iohannis ne impune numele partidului

Intr-o scurta postare pe o retea de socializare Catalin Predoiu, candidatul PDL la prezidentiale, spune ca noul presedinte ales al Partidului National Liberal nu este mandatat sa anunte numele noului partid format dupa fuziunea PNL-PDL.

Klaus Iohannis si Crin Antonescu, propusi candidati ai PNL la presedintie

Presedintele PNL Klaus Iohannis si fostul presedinte al PNL Crin Antonescu au acceptat, sambata, sa fie propusi candidati ai PNL la presedintia Romaniei, ei exprimandu-si acceptul in plenul congresului liberal. Decizia va fi luata de Delegatia.

Presedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, invitat la Realitatea TV, de la ora 21.00

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

Klaus Iohannis: Rolul lui Crin Antonescu va fi extrem de important in campania prezidentiala

Liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, este invitat, vineri seara, in emisiunea Jocuri de putere difuzata de Realitatea TV.

UPDATE: Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL. Liberalii au votat si fuziunea cu PDL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi, din totalul de 1. 479 de voturi valabil exprimate. De asemenea, liberalii au votat, in.

Klaus Iohannis, noul PRESEDINTE al PNL

Partidul National Liberal si-a ales un nou presedinte: Klaus Iohannis. Noul lider liberal a fost ales cu 1. 352 de voturi. Stire in curs de.

Cine va fi candidatul PSD-ului pentru prezidentiale. Niciun alt candidat nu este mai puternic

Fostul presedinte al Partidului National Liberal PNL), senatorul Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Victor Ponta, este cel mai redutabil candidat al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )