Libnet.ro
UNICEF

12:00

Klaus Iohannis, la intalnirea cu diplomatii: Promisiunea mea de a face altfel de politica priveste in mare masura politica externa

B1 B1,
Klaus Iohannis, la intalnirea cu diplomatii: Promisiunea mea de a face altfel de politica priveste in mare masura politica externa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu diplomatii, ca promisiunea facuta la inceputul mandatului sau de a face o altfel de politica se refera in mare masura la. continuă pe B1

Klaus Iohannis, la intalnirea cu diplomatii: Promisiunea mea de a face altfel de politica priveste in mare masura politica externa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, in cadrul unei intalniri cu diplomatii, ca promisiunea facuta la inceputul mandatului sau de a face o altfel de politica se refera in mare masura la.

Klaus Iohannis, la prima intalnire cu ambasadorii: Locul Romaniei este in Schengen. indeplinim integral criteriile de aderare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prima intalnire cu reprezentantii diplomatici din alte state, ca locul Romaniei este in spatiul Schengen, iar criteriile de aderare sunt indeplinite de catre Romania.

Klaus Iohannis, intalnire cu diplomatii acreditati la Bucuresti: Locul Romaniei este in Schengen

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a participat, joi, la intalnirea anuala cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania unde a declarat ca Romania indeplineste toate criteriile pentru aderarea la Spatiul Schengen si orice nelamuriri pe acest palier tin de considerente pur politice, subliniind ca rapoartele MCV pozitive arata o recunoastere a eforturilor de consolidare interna.

Klaus Iohannis si un nou fel de a face politica: opac

Presedintele Klaus Iohannis pare sa-si respecte promisiunea din campania electorala de a face un alt fel de politica. A demonstrat-o miercuri seara, cand a facut o declaratie dupa o zi intreaga de consultari cu partidele parlamentare. Iar unul dintre atributele acestui nou fel de a face politica pare a fi opacitatea. O fi bine? se intreaba jurnalistul Liviu Avram intr-o postare pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis: Romania doreste ca dialogul diplomatic si colaborarea cu SUA sa continue dinamic

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, joi, la intalnirea cu ambasadorii acreditati la Bucuresti, ca Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ete un reper fundamental al politicii externe a Romaniei si a subliniat ca Bucurestiul doreste o continuare dinamica a colaborarii cu Washington-ul.

19:00 Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 19:00 o declaratie de presa dupa consultarile cu partidele politice de la Palatul Cotroceni. O alta tema la care presedintele Klaus Iohannis va face referire este reprezentata de publicarea Raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru Romania.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la arhivele CNSAS: Sustin in continuare conceptul unui Muzeu al Comunismului in Romania. Este necesara o reconciliere cu istoria noastra recenta

Presedintele Klaus Iohannis va face luni dimineata, incepand cu ora 10:00, o vizita la depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii din Popesti Leordeni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Klaus Iohannis a precizat duminica pe Facebook, referitor la aceasta vizita, ca in arhivele fostei Securitati se regaseste o parte din istoria poporului nostru.

Jurnalistul Liviu Avram, despre declaratiile lui Klaus Iohannis: Sa ai o parere inseamna sa conduci o tara, nu doar consultari

Jurnalistul Liviu Avram a comentat, intr-un editorial publicat pe site-ul Adevarul, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara, dupa terminarea consultarilor cu partidele de la Cotroceni. Klaus.

Salariul sotiei presedintelui Klaus Iohannis, de 14 ori mai mic decat al sotiei consilierului prezidential George Scutaru

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, este profesoara de limba engleza la Colegiul Gheoghe Lazar din Sibiu, castigand un venit lunar net de 2,187 lei. Un salariu de 14 mai mic decat sotia.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )