Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis intoarce o lege in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi privind impozitul pentru terenurile situate in intravilan. Seful statului arata, in cererea de reexaminare, ca Legea pentru. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis avertizeaza ca va ataca la Curtea Constitutionala ordonanta de modificare a procedurii de numire a sefului DGPI

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca DGPI este o institutie militarizata si nu poate functiona fara avizul CSAT, precizand ca, in ultima instanta, va ataca la CCR legea votata de Parlament, potrivit Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis trimite la REEXAMINARE Legea functionarilor publici

Presedintele Klaus Iohannis a trimis luni Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici. Redam mai jos textul integral al.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis, despre anchetarea prezidentialelor: Alegerile nu au fost fraudate

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, joi, infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, afirmand ca nu crede ca in Romania se poate vorbi despre alegeri.

Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o catastrofa si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu.

Klaus Iohannis: Nu cred ca este bine sa se introduca un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este de acord si nici nu considera posibila introducerea unui prag valoric in ceea ce priveste infractiunea de abuz in serviciu.

Klaus Iohannis, despre arhiva SIPA: E interesant cum astfel de ciorbe reincalzite apar in spatiul public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, referindu-se la arhiva SIPA, ca este interesant cum 'astfel de ciorbe reincalzite' apar in spatiul public 'la anumite momente politice', relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, dupa ce Senatul a decis ca seful Doi si-un sfert va fi numit fara avizul CSAT: In ultima instanta voi ataca eu la Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, in ultima instanta, va ataca el la Curtea Constitutionala decizia Senatului de a elimina avizul CSAT din procedura de numire a sefului serviciului secret al Ministerului de Interne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )