Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele Parlamentului Norvegiei: Situatia din Ucraina si problema minoritatilor, printre subiectele abordate in cadrul intrevederii

B1 B1,
Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe presedintele Parlamentului Norvegiei: Situatia din Ucraina si problema minoritatilor, printre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Parlamentului Regatului Norvegiei, Olemic Thommessen, potrivit unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Printre temele. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit marti la Palatul Cotroceni pe Alex Younger, seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii. Cei doi au discutat despre Parteneriatul strategic dintre cele doua tari.

Seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, primit la Cotroceni de presedintele Iohannis si directorul SRI, Eduard Hellvig

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, marti, la Cotroceni, pe seful Serviciului Secret de Informatii al Marii Britanii, Alex Younger, discutiile vizand componenta de securitate a parteneriatului strategic dintre.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni

O intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si vicepremierul Gabriel Oprea va avea loc luni la Palatul Cotroceni, a precizat Radu Tudor in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. intalnirea va avea.

Gabriel Oprea se intalneste cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Gabriel Oprea se va intalni astazi cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. intalnirea va avea loc pana la ora 17. 00, cand Klaus Iohannis trebuie sa fie prezent in Parlament pentru a pre.

Gabriel Oprea, propus de Victor Ponta ca premier interimar, a ajuns la Cotroceni, pentru o discutie cu Klaus Iohannis

Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de catre premierul Victor Ponta, aflat in Turcia, sa preia interimar postul de prim-ministru, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis.

SURSE intalnire Klaus Iohannis- Gabriel Oprea la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca cu vicepremierul Gabriel Oprea, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre preluarea mandatului de premier interimar, au declarat surse guvernamentale pentru Adevarul.

BILANT Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul va prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Cum arata Romania lucrului bine facut dupa primele sase luni ale lui Klaus Iohannis la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis implineste astazi sase luni de la preluarea mandatului. Cu acest prilej, Adevarul prezinta, cu ajutorul specialistilor, o fotografie a primei jumatati de an petrecuta de Iohannis la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, mesaj la implinirea a sase luni de mandat: in privinta incuviintarii cererilor justitiei lucrurile nu stau mai bine

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia implinirii a primelor sase luni petrecute la Palatul Cotroceni. Seful statului se arata nemultumit de lipsa adoptarii unei legi de asigurare a votului pentru toti cetatenii de catre Parlament si respingerea cererilor Justitiei.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )